VW Pasat 1,8T 150.000km 2002 god
Collapse
X
-
Ako tako izgleda glava, sta je onda tek u karteru, pumpi, uljnim kanalima. Da se kojim slucajem antifriz nije pomesao sa uljem. Fiatov motor?
U vezi ciscenja bez otvaranja motora, cime isprati motor koji inace koristi mineralno 20W-40 ulje (DMB-ov 1.3) ?
Hm, a pritom ocuvati integritet svih dihtunga i semeringa... a nadati se da od negde nije opala neka komadina prljavstine koja ce se ponasati kao tromb ... odustajem.
Comment
-
-
Nemam pojma da li je antifriz pomesao sa uljem.........
Slike i stanje kartera kacim sledece nedelje kada budem rasturao i cistio.
Ajde ljudi dajte neki komentar na slikeInace svi kanali su ok, ulje dolazi do svih lezajeva bregaste, do hidropodizaca, auto lepo radi, lepo ide,
Sto se tice unutrasnjeg ispiranja mogu da ti preporucim liquid moly engine cleaner, ako sam dobro zapamtio, kosta 1100din 500ml, postupak kao i kod ostalih, motor na radnoj temperaturi, sipas, ostavis 10min na leru i ispustas.
Ali pre toga, po mraku, skines cep za ulje, uperis lampu i pogledas u kakvom je staju glava, ako se zuti ispiraj slobodno, ako imam koksa ne znam sta da ti kazem, a ako slucajno napipas nesto ovako kao na mojim slikama kao katran negine ti rasturanje.3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
Komentar na slike...
Lici kao da neko nije menjao ulje godinama ili da nije menjao neku veliku kilometrazu. Ili pogresan izbor ulja ili je falsifikat, mislim da drugo ne postoji. Nesto od ovoga je sigurno.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanTi koristis Long Life ulje. sta ti pokazuju te Led diode? Nivo ulja ili nesto drugo. Za tih 15.000km koliko dospes ulja? Zasto si uopste skidao deklu?
1. Da
2. Viskozitet
3. 1,5 lit
4. Zamijenio sam dihtungDRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY
Comment
-
Comment