karburatori za taunusov 1.6 motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pedjamt
    CBC Početnik
    • 21.08.2007
    • 8
    • novi banovci

karburatori za taunusov 1.6 motor

Opet moj Taunus 1.6 1976...Ubacio sam mu Sierrin motor ,isto 1,6 ,50kw.Medjutim na njemu je bio dvogrlni weberov karburator.Kada sam hteo da ga ugradim ispostavilo da mu je sauk pod kontrolom nekog elektonskog dela koji navodno postoji u instalaciji sierre(trazio na otpadima i ne znaju sta je to...) ali taunus to naravno nema.Pitao vise majstora sta moze da sa uradi ali mi rekose da ne moze ama bas nista.Tako ja stavih jednogrlni, njegov stari,orgainalni fomocov(koji ima automatski sauk).Da li neko zna jel moguce nesto izvesti i ugraditi taj dvogrlni?Hvala
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Mozes da ga prepravis da bude manuelni , ili automatski , vodom grejan .
    Za tu elekticnu varijantu ti treba termo prekidac koji je udrafljen negde na usisnu granu ili glavu .Instalacija je prosta . Moj kapri ima takav sauh , pogledacu sta sve ima tu od komponenti
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• pedjamt
      CBC Početnik
      • 21.08.2007
      • 8
      • novi banovci

znaci samo termoprekidac?ajd pogledaj sta jos treba da se ugradi, naravno kada budes stigao?da li znas ko bi sve to mogao da izvede sa 2 grlnim karburatorom?tnx

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

Ne razumem pitanje . Pitas me za majstora koji moze to da ti izvede ?
        Imas da skines manual za sieru , pa pogledaj u shemi el. instalcije kako je povezano to oko automatskog sauha .

Comment

• pedjamt
          CBC Početnik
          • 21.08.2007
          • 8
          • novi banovci

izvini za smaranje.ne mogu da nadjem nigde na netu manuel za sierru.imas li neki konkretan link?jos jedno pitanje, sta mislis cisto iz iskustva jel su alu 15"sa 195/50/15 suvise veliki tockovi za taunusa?

Comment

• Van
            CBC Senator XXL
            • 16.02.2007
            • 1425
            • Nbgd

Imas negde na forumu linkove za download . Potrazi tu .
            Ok je dimenzija , samo sto auto sa tim gumama i felnama moze drukcije da se ponasa na putu .

Comment

Working...
            X