Ford Scorpio Gia 1989 godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Ford Scorpio Gia 1989 godina

Pozdrav,
    Nesto bih vas zamolio da bi bio siguran prilikom kupovine.
    Rodjak mi je poslao sledece podatke o vozilu i motoru (Ford Scorpio Gia 1989 godiste proizvodnje, motor DOHC 2.0 litra 88KW) i trazi dali ima ovde termostat za vodu da se kupi. Trazio sam preko interneta gde i obicno narucujem za moja kola i nasao na ovo;

kosta oko 7 evra i sa postarinom oko 13 evra a isto ima i ovakav;

koji kosta 22 i nesto evra. Ja bi mu kupio ovaj prvi ali nisam siguran dali je odgovarajuci obzirom da nemam bas sve podatke o motoru.
    Drugo poslao mi je i jednu lampicu sa kucistem a nije mi rekao odakle je skinuo, predpostavljam da je sa instrument table. Pokusao sam da je izvadim iz lezista ali k'o da je zavarena, nece ni napred ni nazad.

Interesuje me: pod 1 - imali to isto da se nadje i u Beogradu ili Smederevu i gde, tj da mi neko da neku adresu pa da ga posaljem tamo da se ne zamajavam sa ovim sitnicama po internetu i Fordov servis, jer putujem vec u petak za Beograd a do petka se sljeka ovde od jutra do mraka.
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Misli da ti je taj davac temperature isti za sve matore fordove . Imas na kraju bulevara par fordovih prodavnica tj . na pocetku kada dolazis iz Smedereva
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Probisvet
      CBC Senator XXL
      • 07.06.2005
      • 423
      • FRANCUSKA

Pogledacu "Zute strane" pa cu da pitam preko telefona.

Comment

• Probisvet
        CBC Senator XXL
        • 07.06.2005
        • 423
        • FRANCUSKA

Bio u Fordu ovde da vidim sta imaju i za ove modele ove sijalice nema ni da kupis a 18 godina star auto. davac -sondu sam nasao po ceni od 27 i nesto evra verujem da nije jeftinija ni tamo u Beogradu. I nije gia nego GAE i to sa automatskim menjacem.

Comment

Working...
        X