BMW e36 318 is
Collapse
X
-
Mogao bi da kontaktirash nekoga iz BMW kluba (Zrenjanin), ili da na forumu njihovog site-a postavish ovo pitanje. Kapiram da, ako je auto ranije bio u Subotici, neko ce sa foruma sigurno znati o chemu se radi poshto forum okuplja jako puni ljudi iz Vojvodine, a ima par likova koji znaju maltene svaku bembaru koja se vozila tamo
Ako si zainteresovan za auto, samo imam par konstatacija odnosno stvari koje sam sa slika primetio "na prvu ruku", a koje se tichu ipreme:
- sumnjam da ima podeshavanje volana (jeste bilo tih godina u ponudi kao dodatna opcija, ali sa slike ne bih rekao da je to ovde sluchaj)
- nema tempomat, shto je ochigledno
- nema kontrolu proklizavanja, shto je josh ochiglednije
- nema maglenke, shto je najochiglednije =]
- "putni rachunar" je u ovom sluchaju zapravo samo digitalni chasovnik sa "memo" funkcijom, pokazivach datuma i spoljashnje temperature (shto je daleko od putnog rachunara u pravom smislu te rechi). "Pravi" putni kompjuter izgleda drugachije (nalazi se ispod komandi klime).
- ruchica menjacha nije originalna, a pitanje je zashto bi je neko zamenio pre 150 k km. Ja sam nedavno prodao svoj E36 sa slichnom kilometrazhom (pravom) i ruchica je bila daleko od izlizane. Da li je zamenom ruchice namera bila sakriti neshta drugo?
Eto, ovo ti nabrojah da imash kao "materijal" za cenkanje ako se chujesh sa chovekom. Samo oprezno, i srecno.
Pozz
-
-
Hvala, drugar je zvao tog lika, ovaj mu rekao da je auto dobio u kompezaciji, da ne zna mnogo...ocigledno da je nalupao tu dodatnu opremu bez veze. Auto izgleda dobro, ali ocigledno da je farban, tako da bi trebalo da se dobro pregleda.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by DRAGONAuto izgleda dobro, ali ocigledno da je farban, tako da bi trebalo da se dobro pregleda.Osim toga, zadnje shtopke su "stock", a prednji farovi "Angel Eyes". Zashto su promenjeni samo prednji?
(Kladim se da ovo zapravo i nije njegov "originalni" prednji branik)
Sve u svemu ako nije mnogo "odvaljen" i ako su koshevi na svom mestu ne izgleda loshe, samo bi cena trebalo da ide dole za nekoliko stoja veverica, tim pre shto nema svu navedenu opremu.
Inache jako lepo se vozi, kao shto reche cvele. Sem toga, dosta snage za vrlo nisku cenu redovne registracije. Nije shestak mada troshi maltene isto, ali performansama ne zaostaje puno jer razliku u snazi kompenzira srazmerno manjom ukupnom tezhinom "u nosu".
Comment
-
Comment