Treba mi informacija gde stoji knock sensor na navedenom autu ,jer je ovaj moj spao,neki dan sam primetio da visi,ali ne znam gde ide.
BMW e30 316i
Collapse
X
-
Verovatno je 316i sa M40 motorom, sto da nema knock.....ja bi rekao da znam, al se nisam zanimao ovom problematikom.
Comment
-
-
Ajde ovako cemo: ti lepo slikaj "to" shto je ispalo odnekud a za shta pretpostavljash da je knock sensor, ako mozhe izbliza da bi mogli sa slike da odgonetnemo o chemu se radi.
Sve i da taj motor ima knock sensor ne mozhe on "sam od sebe" tako lako da ispadne iz lezhishta u bloku, maltene nikako. To shto je ispalo kod tebe mozhe da bude svashta (verovatno neki senzor), ali da se ne igramo zhmurki najbolje okachi neku sliku.
Comment
-
-
Originally posted by overspeedSve i da taj motor ima knock sensor ne mozhe on "sam od sebe" tako lako da ispadne...Originally posted by overspeedTo shto je ispalo kod tebe mozhe da bude svashta...
Comment
-
-
Ok slikacu cim mi naidje prijatelj jer je njegov auto,ja sam samo ustanovio da je spalo i mislio sam da je knock sensor jer je kabl vodio ispod razvodnika ali nisam trazio gde ide dalje. Inace crne je boje i ima rupu u sredini pa po tome sa mislio da je to knock sensor.Slikacu pa cemo onda da vidimo. Inace mu auto bezveze radi,ima oscilacije na leru i nekad mu se desi da jednostavno puca u toku voznju i na benzin i na plin.
VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
da li ima rupu ili otvor ? (rupa ima dno, otvor nema)
ti auti imaju cylinder identification sensor, ili ti spulnu oko kabla od svecice prvog silindra da bi znali koliko je pretpaljenje...
proveri da li na kablu nedostaje takvo sta.... stvar direktno utice na ugao pretpaljenja, sto moze da rezultuje losim radom motora.
Comment
-
Comment