Da li suza ima i ako ima gde je, sraf za ispustanje vazduha iz rashladnog sistema, posto sutra menjam komplet rashladnu tecnost, a veceras sam nesto corio po mraku, pa nista nisam video, pa posto sutra menjam komplet tecnost, ispustio bih vazduh ako suza ima tu mogucnost. Uzgred ima ekspanzionu posudu. Hvala unapred
Ispustanje vazduha iz rashladnog sistema na suzi
Collapse
X
-
pošto nisi siguran uradi sledeće.
sipaj normalno do gornje crte na posudi provozaj se malo tj do radne temperature i prati kada ti upali ventilator mada po ovoj hladnoći to ide teže.
e onda pogledaj u posudu da li ti fali vode pa polako odvrni čep i dospi.
najbolj je to uraditi ujutro kada je hladan motor jer u sistemu nema pritiskablago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Od kad je to vazduh tezi od vode pa se sraf za ispustanje vazduha nalazi na dnu hladnjaka!?Ili sam mozda ja nesto pobrkao, mada ...
P.S. Cekaj, ja se izvinjavam ali ovaj 3X prvo treba da odluci jel hoce da ispusti vazduh ili rashladnu tecnost.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Ne postoji sraf, nego trebas da odvrnes termodavac na usisnoj grani, posto tu ostaje mehur i ne greje usisnu i daje pogresnu temperaturu, a o krivljenju glave da ne pricamo.
Najlakse je da to rade dvojca, jedan dune u ekspanzionu posudu a drugi zavrne davac cim pocne da preliva.OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
-
Ma zabagovao sam. Hteo sam da pitam dal se kod suze ispusta vazduh iz rashladnog sistema i ako se ispusta na koji nacin se ispusta? Jos jednom sorry za bag.
Akceleracioni momenat je kad okine varnica pa se zapali corba pa klip krene da zalece na dole
Comment
-
Comment