OPEL OMEGA 1999

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pekito
    CBC Početnik
    • 05.01.2008
    • 2
    • Beograd

OPEL OMEGA 1999

Veliki pozdrav svim posetiocima foruma

Vlasnik sam automobila Opel Omega X 2.0 DTH JUN 1999.Imam problema sa jutarnjim paljenjem auta koji je prešao 220.000km,naime ako auto prenoći tako da je prednji kraj viši od zadnjeg navuče falš vazduh i mogu ga upaliti samo ako me neko šlepa tj.povuče.Ako auto ostavim na nizbrdici pali bez problema.Obišao sam mnoge majstore i servise,prekontrolisali dizne,teflone,kažu da drži vakum,stavili dva nepovratna ventili između boš pumpe i kućišta filtera za naftu,stavili novo kućište za naftu,odlazio kod bošiste koji kaže da je pumpa u redu,jer auto posle tog paljenja ujutru pali bez problema,spremao se da idem u servis da skidam i repariram boš pumpu iako auto normalno ide,ali su rekli da mogu da urade servis ali ne garantuju da će rešiti problem.Ta agonija traje već treći mesec,te vas molim ako znate rešenje ili nekog ko je imao sličan problem da mi pošaljete savet na mail pegulamali@yahoo.com.

Unapred zahvalan,Predrag Jovanović,Beograd,Srbija

Izgleda kao da ima neku pukotinu koja progleda kada je auto u tom polozaju.Skini i prekontrolisi gumena creva na usisnoj grani i crevo MAP senzora. S obzirom koliko je hladno napolju to bi moralo da se uradi u garazi.

Comment

Working...
    X