Iz iskustva. Jesu tebi hteli da osiguraju u DDORu ili Dunavu itd.?
X5 bmw
Collapse
X
-
Jesu, i oni i AMS. Nisam osigurao kod njih jer auto nije na Bg table, ali posto imam i druge poslovne odnose sa domacim osiguravajucim kucama znam da nemaju diskriminacije prema tipu auta.
E sad desi se da menadzer kasko osiguranja moze da odbije pojedinacni slucaj, ali da ne osiguravaju odredjeni automobil - to nije slucaj. Lupice ti cifru, to da, ali ce ga osigurati.
Comment
-
-
@cvele
Dosta X5-ica je vec ukradeno negde na zapadu i dovezeno ovde, a nije veliki problem oterati ih na Kosovo/Bugarsku/Siriju...mnogo lakse nego pakovati za ovde.
Ako se dobro secam, X5 je po procentu ukradenih vozila duze vreme vodio u Nemackoj, a i sada je u samom vrhu.
Comment
-
-
A luxury car allegedly stolen from David Beckham in Spain is an official government vehicle in Macedonia now, news reaching here from Skopje reported on Friday.
Newspapers in Macedonia on Thursday published photos showing Interior Minister Gordana Jankulovska getting into a car in the Balkan state's capital Skopje.
The car was thought to be Beckham's BMW X5. It was stolen from an underground car park in Madrid and then shipped to Greece, according to a previous report.
Macedonian police seized the car in a raid on a human-smuggling gang last November after the car was driven to the country.
The Macedonian government began using it as an official vehicle as nobody claim it, the report said.
"If Beckham asks for the vehicle back, I'll hand him the keys myself," Ms Jankulovska said.
Comment
-
-
Nema on vishe tih briga... Jer nema ni X5-ice
Koliko se secam, nije hteo da preuzme X5-icu nazad. Valjda shto je u medjuvremenu auto postao malo "demode". Po njegovim standardima, naravno...
Comment
-
-
Zanima me da li mi iko od vas moze reci koje su prednosti i mane vazdusnog ogibljenja na novom X5...
Posto ga porucujem ovih dana, pa se sada razmisljam oko te stavke, jer mi je "lik" iz BMW-a rekao da se nije dobro pokazao i da nema potrebe!?
Molim za pomoc.
Pozdrav!
Comment
-
Comment