problem 525 tds

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • potpuni novajlija
    CBC Početnik
    • 27.02.2008
    • 2
    • kraljevo

problem 525 tds

varira rad na ler od 800 do 1000 obrtaja,hladan pali solidno, a cim se ugreje treba mu 5-6 sekunde, kao da mu treba vremena da nadruka gorivo
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Pozdrav novajlijo

Poshto si naprosto "banuo" na forum sa pitanjem moracu da te usmerim na "redovnu proceduru" koju svaki novi chlan treba da isposhtuje. Javi se u rubrici za predstavljanje i - predstavi se =]

A posle cemo da se pozabavimo tvojim problemom, mada mi se vec javlja o chemu je rech... Kad se budesh vratio ovde napishi malo vishe detalja o simptomima, jesi li osetio promenu performansi u normalnom radnom rezhimu motora, u vozhnji? I pre svega navedi koja je kilometrazha, makar i ona koja pishe na satu. =]

BTW. Dobrodoshao na CBF, na pravom si mestu
    http://www.bmw.tv

Comment

• cveleBMW
      CBC Senator XXL
      • 21.03.2006
      • 370
      • Beograd, Banovo Brdo

dobrodoslici se i ja pridruzujem!

Comment

• potpuni novajlija
        CBC Početnik
        • 27.02.2008
        • 2
        • kraljevo

nikako nije hteo da ide kako treba,a onda sam primetio da je dzek na usisnoj grani spao,posle toga ide kao lud,ali non stop se zalece na ler,cim malo dam gas npr.na 900 obrtaja on se smiri,a presao je 210 000,mada nisam siguran dali tako treba ,ali do 2000 obrtaja i nije nesto posle toga lepi za sediste

Comment

• BMW 325i
          CBC Senator XXL
          • 25.06.2005
          • 338
          • Novi Sad

Mogu biti dizne ili elektronika bosch pumpe,sto se tice toga da povlaci posle 2000,to tako treba
          Doris je vozila mini moris.

Comment

Working...
          X