Pozdrav svima, prvi put sam na ovom delu foruma, elem uzeo sam 5-icu i u fazi sam sredjivanja - trenutno nemam slike ali bice uskoro.Elem sta me muci tabla sa satovima ne radi, temperatura i zmigavci jos par sitnica da ali glavno obrtomer i kilometar ne sljaka, kad debil tek sad primetim tabla je zaa dizela - zasto je to menjano...Sta da radim ima li neko dobru tablu i da li ce to uopste da radi. Za par dana cu da postavim slike a dotle pozdrav svima
E34
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: E34
Originally posted by jonicalfakad debil tek sad primetim tabla je zaa dizela - zasto je to menjano...Sta da radim ima li neko dobru tablu i da li ce to uopste da radi.
Za zamenu pokushaj po auto-otpadima, a imash i na forumu vec brojeve telefona ljudi koji se bave prodajom novih i polovnihi delova za BMW, upotrebi search... Svaki normalan majstor koji se bar malo razume u auto-elektriku (ne nuzhno u BMW) to mozhe da ti odradi tako da sve radi kako treba.
Pozz
Comment
-
-
Recite mi molim vas gde se kaci obrtomer kod sestaka, bobina ili alternator ili nesto cetvrto - nasao sam tablu ali mislim da je neko petljo oko kablova dzekova zica itd...mogu li ja da prikacim originalnu tablu koja nece (obrtomer i kmh-sat) da radi (ostalo radi - svetla, upozorenja itd) ajd sad kilometar sat i nekako, ali obrtomer bi nekako voleo da mi radi. Dakle kako da prikacim i gde - hvala unapred.
Comment
-
-
Nece se slagati, uzrok neispravnog rada tabli kod E34 je u neispravnim kondenzaotrima koji se moraju promeniti jer se vremenom isuse. Ovo se odnosi na tablu koju nadjes kao zamensku.
Skini bentley service manual za E34 tu je sve detaljno opisano o tablama i konektorima. Ako nemozes da nadjes javni se da ti snimim...
Comment
-
-
Comment