Ford Focus 2.0 Ghia 2004

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

Ford Focus 2.0 Ghia 2004

Imam varijantu da postanem ponosni vlasnik Focusa 2.0 sa Ghia opremom iz 2004 god ( poslednja godina za prvu generaciju ). Motor je 2.0 i nije se prodavao na nasem trzistu ali jeste u EU ( auto je iz italije ). Interesuju me osnovni podaci o motoru, cene redovnog odrzavanja ( kaisevi, filteri ), da li i kako podnosi plin ( mislim da cu morati da ga ubacim ) i sve ono sto je vezano za ovaj agregat. Unapred hvala
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Zetec ili Duratec ? Drugim recima jel blok od gvozdja ili alu ? Ili ti da li je usus iza ili ispred motora ?
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• HEMI 426
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2005
      • 1833

Zetec E.
      Duratec su bili ( mislim ) u dve verzije Duratec RS i Duratec ST ( 170 i 212 ks )

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

Duratec je zamenio Zetec . A ako je tvoj zetec , imas nesto u delu o plinu , treba da im se ugradi neka glupost da bi mogao da im se ugradjuje plin
        ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• jevtic
          CBC Senator XXL
          • 26.11.2006
          • 729
          • beograd

ako se nije prodavao na našem tržištu možda ćeš morati da radiš homologaciju.
          ex - fabia 1.9 tdi
          golf 2.0 tfsi

Comment

• HEMI 426
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2005
            • 1833

Auto upravo prolazi carinu ( cim se zavrse praznici ), ja ga ne uvozim, samo kupujem , tako da me detalji oko homologacije ne interesuju i nadam se da do nje nece doci. Ipak, mislim da nije jedini 2.0 Focus na nasim putevima...

Za plin sam cuo da treba uredjaj za podmazivanje ventila, i to je jedina specificnost ovog motora i gasa, sve ostalo je standardno...

@Van, ako nadjes tu temu, ajd baci link.

Interesuju me cene redovnog odrzavanja, kaisevi, filteri i kako se motor pokazao u exploataciji, recimo u Mondeu...???

Comment

Working...
            X