Za mene svi oni koji vrse tehnicke preglede automobila su merodavni da izmere tacno kakvog su kvaliteta izduvni gasovi. U zavisnosti od godista vozila i dozvoljene granice zagadjenosti za tu vrstu vozila i motora.
Nubira
Collapse
X
-
Originally posted by ProbisvetZa mene svi oni koji vrse tehnicke preglede automobila su merodavni da izmere tacno kakvog su kvaliteta izduvni gasovi. U zavisnosti od godista vozila i dozvoljene granice zagadjenosti za tu vrstu vozila i motora.
Comment
-
-
Originally posted by ///M_PowerNisam ubedjen da teh. pregledi (bar kod nas) imaju aparat koji bi u izduvnim gasovima precizno izmerio to sto tebi treba..."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Obavljeno je i 1.113 nadzora rada firmi za tehnički pregled vozila a utvrđena su četiri privredna prestupa, napisane su 174 prekršajne prijave protiv pravnih lica kao i 55 rešenja o oduzimanju ovlašćenja.
Najčešće nepravilnosti u aktivnostima tih preduzeća odnose se na nesavestan i nepropisan rad prilikom tehničkog pregleda.
Ovo sam danas procitao sad su mi seotvorile oci. Ako samo nastave ovako bice belaja.
Comment
-
-
Nubira
Izgleda da je poslednje ciscenje dizni i zamena te zaptivke na pumpi doprinelo smanjenju potrosnje.
Nakon predjenih 1.400 km (2/3 gradske voznje, a 1/3 na otvorenom) prosek potrosnje je 12,5 litara na 100 kilometara. Nisam bas prezadovoljan ali je mnogo bolje nego sto je bilo, pogotovu sto je vise od pola ove kilometraze predjeno sa ukljucenom klimom.
Trebalo bi da uskoro idem na put, pa se nadam preciznijem merenju.
U svakom slucaju hvala svima na savetima.
Comment
-
-
Ako ti se jos uvek oseca miris goriva, proveri usisna creva koja idu od protokomera do usisne grane, da slucajno ne uvlaci vazduh negde posle protokomera. Ako se to desava dodje do disbalansa vazduha koji motor u**** i goriva koje Ecu salje, ako ti je auspuh crn onda je to to, pretpostavljam da si filter vazduha zamenio.
Comment
-
Comment