Nubira

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Za mene svi oni koji vrse tehnicke preglede automobila su merodavni da izmere tacno kakvog su kvaliteta izduvni gasovi. U zavisnosti od godista vozila i dozvoljene granice zagadjenosti za tu vrstu vozila i motora.

Comment

• ///M_Power
      CBC Senator XXL
      • 05.05.2008
      • 335
      • Beograd - Minhen

Originally posted by Probisvet
      Za mene svi oni koji vrse tehnicke preglede automobila su merodavni da izmere tacno kakvog su kvaliteta izduvni gasovi. U zavisnosti od godista vozila i dozvoljene granice zagadjenosti za tu vrstu vozila i motora.
      Nisam ubedjen da teh. pregledi (bar kod nas) imaju aparat koji bi u izduvnim gasovima precizno izmerio to sto tebi treba...

Comment

• Probisvet
        CBC Senator XXL
        • 07.06.2005
        • 423
        • FRANCUSKA

Pa racunam da su ovlasceni da ne lazu ako je tako ko bi onda bio merodavan?

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by ///M_Power
          Nisam ubedjen da teh. pregledi (bar kod nas) imaju aparat koji bi u izduvnim gasovima precizno izmerio to sto tebi treba...
          imaju svi, a znaju da koriste neki, a da protumace podatke retki. treba ti CO, CO2 i HC, i motor treba da je na radnoj temperaturi.
          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Probisvet
            CBC Senator XXL
            • 07.06.2005
            • 423
            • FRANCUSKA

Obavljeno je i 1.113 nadzora rada firmi za tehnički pregled vozila a utvrđena su četiri privredna prestupa, napisane su 174 prekršajne prijave protiv pravnih lica kao i 55 rešenja o oduzimanju ovlašćenja.
            Najčešće nepravilnosti u aktivnostima tih preduzeća odnose se na nesavestan i nepropisan rad prilikom tehničkog pregleda.
            Ovo sam danas procitao sad su mi se otvorile oci. Ako samo nastave ovako bice belaja.

Comment

• RANK
              CBC Senator XXL
              • 28.02.2007
              • 1635
              • Beograd
              • FIAT MAREA WEEKEND 1

u prevodu, opremu imaju svi, ali je ne koriste, ili ne znaju m ili nece.
              "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• bridge
                CBC Početnik
                • 26.06.2008
                • 8
                • Beograd

Nubira

Izgleda da je poslednje ciscenje dizni i zamena te zaptivke na pumpi doprinelo smanjenju potrosnje.
                Nakon predjenih 1.400 km (2/3 gradske voznje, a 1/3 na otvorenom) prosek potrosnje je 12,5 litara na 100 kilometara. Nisam bas prezadovoljan ali je mnogo bolje nego sto je bilo, pogotovu sto je vise od pola ove kilometraze predjeno sa ukljucenom klimom.
                Trebalo bi da uskoro idem na put, pa se nadam preciznijem merenju.
                U svakom slucaju hvala svima na savetima.

Comment

• dfast
                  CBC Senator XXL
                  • 26.05.2005
                  • 1302
                  • Hoofddorp NL /Bgd

Ako ti se jos uvek oseca miris goriva, proveri usisna creva koja idu od protokomera do usisne grane, da slucajno ne uvlaci vazduh negde posle protokomera. Ako se to desava dodje do disbalansa vazduha koji motor u**** i goriva koje Ecu salje, ako ti je auspuh crn onda je to to, pretpostavljam da si filter vazduha zamenio.

Comment

Working...
                  X