Karburator-delovi....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Karburator-delovi....

....stvarno nisam znao gde da postavim ovu temu....ali....iako se činilo da posao sa karburatorima zamire izgleda da doživljava renesansu.Ali javio (mi) se problem sa delovima.Naime naši proizvođači su postali poprilično tanki pogotovo po pitanju kvaliteta a i cene im nisu baš "popularne".Stari kontakti u Grčkoj su se ili uobrazili ili smatraju da smo postali tolike veverice,elem nigde ništa.Pretraživači izbacuju samo neke sajtove po americi kao da su oni i to izmislili.Gde naći ORGINALNE delove za karburatore prvenstveno za evropska vozila?Weber,Solex,Pirburg,........a tek karburatori za skutere....to tek nema nigde.Sajt,link,fax,mms,sms,pp,golub pismonoša.......sve je dobrodošlo.Hvala i pozdrav,Vidan.......p.s.ako moderator smatra da ovoj temi nije mesto ovde nek slobono briše,nema ljutnje
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Imas veberov sajt i mislim da imaju cenovnik novih karburatora i delova za njih . Ali to su mahom karburatori za sportske automobile . I cene su im zestoke . 500 e je jedna DCOE a trebaju ti dva
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• ljube-kugla
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 1531
      • batajnica

probaj kod ovih,mozda imaju ono sto ti treba a i pitaj za dostavu,mozda ide sitijem
      ko na nas krene iz mesta je naje&o
      a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Vidan KV
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2007
        • 432
        • Kraljevo
        • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Pre svega obojici HVALA!.......Ljube:u KV postoji AutoFlorida koja radi meke delove za karburatore tako da sa te strane nema problema.....za Van-a:ako možeš daj taj link za Webera ja nisam uspeo uopšte da nađem njihov zvanični sajt.Google samo izbacuje firme po USA koje se bave restauracijom i stvarno su papreni....mene čudi što ništa ne može a se nađe po Evropi!........dakle dečki i dalje je svaka pomoć dobrodošla,pozdrav-Vidan.

Comment

• opaki
          CBC Član
          • 27.07.2008
          • 18
          • Pula,RH

karburatori

italija,mi se čini kao dobra opcija i relativno kvalitetno malo proguglaj.

Comment

Working...
          X