chraysler voyager 3.3 (pomoc prijatelja)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

chraysler voyager 3.3 (pomoc prijatelja)

evo vec par meseci komsija ima problem na pomenutom autu iz 92.-e godine,desava se da nece da prebaci brzinu posto je automatik,a kad je na neutralu i kad se turira trokira i puca na usis izmedju 3500-4000rpm,sumnjali na zapusen auspuh,pa zamenuli jer je rasturao jedan takav koji je radio normalno,lambda sondu,senzor na bregastoj,svecice,modul paljenja

i opet isto,ler ventil radi jer reaguje,jer na leru radi samo sapuce,pa nema pravila nekad prebacuje normalno,nekad dodje do neke brzine i ne prebacuje dalje,prebaci u trecu i trebalo bi u cetvrtu i nece

menjac je relativno nov,oko 60-70.000 km,zamnjen i filter i ulje u menjacu

isao na dijagnostiku ali cudan je dzek i niko konkretno da kaze sta moze biti
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: chraysler voyager 3.3 (pomoc prijatelja)

To cudan je dzek znaci nemam cime da radim dijagnostiku.Koliko me secanje sluzi na njemu mozes da radis i blink kod ali ti je potreban analogni voltmetar.

Samo sto detonacije i saltovanje nemaju veze jedno sa drugim.
    I to sto je menjan filter za ulje moze da bude problem ako nije kupljen u mercedesu nego zamenski, itd.....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• ljube-kugla
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 1531
      • batajnica

Re: chraysler voyager 3.3 (pomoc prijatelja)

iskreno ja i elektronika se bas ne poznajemo mnogo,probali smo ono sto se povrsinski moze uraditi

ima dva dzeka vertikalna i dva horizontalna

a filter mislim da je i kupljen u mercedesu,ali ko zna ko ga pravi

nego daj neki kontakt telefon pa da ti se ja vi komsija,pa se dogovarajte za dalje ako te vec nije kontaktirao,jer je zvao par ljudi koji rade amere

zamenili smo i filter goriva,stvili od corse b,taj sam imao,a njegov je bio zapusen i to lepo
      ko na nas krene iz mesta je naje&o
      a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
      X