Pozdrav svima na forumu u pitanju je volvo 760 gle v6 automatik 2849kw 108ks od kada sam uzeo auto dok je bilo leto nisam ima nikakvih problema medjutim sa hladnijum danima mi se javja da ujutru upali na pola kljuca dal na plin ili na benzin madjutim kad se zagreje i ugasim ga upali odmah ali ako sacekam 15 minuta tasko upali tek posle cetvrtog verglanja stim sto malo brze upali na benzin dok na plin teze plinski uredjaj je sekvent zavoli. ali kad prodje nekih 5 sati ponovo upali na pola kluca zamenijo sam filter vazduha i plina i opet isto ako neko zna neko resenje javite u napred havala.
Volvo tesko startuje kad je vruc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Volvo tesko startuje kad je vruc
Svecice,kapa ruka kablovi,nece da moze samo filter,kako ti auto radi na benzin,da ti nisu zapusene brizgaljke,moj savet da nadjes nekog dobrog majstora da ti popravi auto,nasa misljenja su jedno,a realan problem drugo,ti ne mozes da lociras kvar a sigurno ni da ga popravis,zato, moj savet da to lepo vozis majstoru
-
-
svecice su nove kao i kablovi kapu nisam menjao jer je kao nova na benzin radi super baz trzanja tako isto i na plin smo kad se malo vozi i posle bude ugasen duze od 15 minuta nece tako brzo da sastavi a kad se bas oladi upali na pola kluca zaista cudan kvar obocno se svima desava obrnuto
Comment
-
-
kvar otklonjen bio je problem u regulatoru pritiska goriva na vakum mi je vukao benzin u usisnu granu i tako mesao benzin i plin u radu zato je meni benzin sipan za 1000din trajao 8 dana a vozio na plin. jedva sam provalio sta se tu ustvari desava al sad je sve ok
Comment
-
Comment