Primetio sam da mi samara kada normalno vozim (do 100Km/h) bez nekog divljanja skoro nista ulja ne trosi. Medjutim jesam li malo jace stiskao papucicu ume da mi potrosi i do 1/2L ulja na 300Km. Inace odlicno ide, trosi 8.5 - 9L butana, pali na zub i na niskim temperaturama...
Jedan kolega mi je rekao da su tu najverovatnije u pitanju tefloni na ventilima, pa me interesuje sta vi mislite.
Samara je 92' godiste (Avgust) presla je 120.000 a predhodni vlasnik je redovno vozio na servise, jedino sto je vozio malo penzionerski (zapanjio se kada sam mu rekao da moze da ide i preko 120Km/h).
Motor je cist i nigde ne pusta ulje i da kucnem o drvo nikada nista na njmu nije radjeno (ne racunajuci korpu i lamelu).
Ko ima nekog iskustva sa ovim stvarima voleo bih da kaze svoje misljenje.
Pozdrav!
Jedan kolega mi je rekao da su tu najverovatnije u pitanju tefloni na ventilima, pa me interesuje sta vi mislite.
Samara je 92' godiste (Avgust) presla je 120.000 a predhodni vlasnik je redovno vozio na servise, jedino sto je vozio malo penzionerski (zapanjio se kada sam mu rekao da moze da ide i preko 120Km/h).
Motor je cist i nigde ne pusta ulje i da kucnem o drvo nikada nista na njmu nije radjeno (ne racunajuci korpu i lamelu).
Ko ima nekog iskustva sa ovim stvarima voleo bih da kaze svoje misljenje.
Pozdrav!
Comment