Evo Miljan je postavio super slike. To poslednje sto mu je ispalo u ruku je glavna dizna. Ako ona nije zapusena treba produvati onu rupu u karburatoru iz koje je ispala. Ta rupa je ubusena u dno lonceta, pa treba pogeldati i da li na dnu lonceta ima djubreta. Naravno, mozda je i emulziona cevcica prljava ili dizna za vazduh (na vrhu emulzione cevi).
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Da vam javnem da je matori iskopao negde jos jedan karburator i zamenio... Ovaj cu ja da ocistim kada budem u prilici za rezervu.
Struju na ler dizni nije uspeo da dobije pa je direktno spojio preko osiguraca koji ide preko kontakta
Glupo i primitivno ali sta da se radi, mator je i...
Hvala svima koji su mi pomogli sa savetima!
Pozdrav i svako dobro!
Pa sto mi ne rekoste da trule membrane na karburatoru? Niti jedna nije bila citava... cudo da je fercerala uopste. Spric - dizna uopste ne radi...
Moracu u BG- u da kupim ceo set za reparaciju i da zamenim.
A mene cudilo uvek zasto se ljudi muce sa ladama na Eko testu...
Eto problema...
One dve dizne ( glavne) su bile ciste kao suza ali je jedna mala ispod membrane malo zakrechena...
Zamenio sam sve membrane na karburatoru i ocistio ceo karbon nitro razredjivacem tu i tamo... Produvao ama bash sve dizne... Licnom malo procistio... I kao da mi ne radi drugo grlo!
Znaci kao da uopste ne otvara drugo grlo nego da ide na prvo...
Malo sam i plovak stelovao
jel moze to da bude problem? U principu mislim da je to sve dotrajalo i da tu nema bas puno pomoci... Sva creva sam izmenjao...
Uzeo sam da sipam aditiv za gorivo i ostao mi je gornji deo cepa za gorivo u ruci a donji metalni u rezervoaru donji deo je pun vode bio...
Mislim jednostavno da je lada posle 150.000 potpuno neupotrebljiva... Osim ako nemate debele zivce
Comment