Lada samara 1.3 ler dizna problem...89. godiste.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

uh...

Ljudi, zlata ste vredni
    Hvala vam mnogo.
    Javljam...
    Pozz

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Evo Miljan je postavio super slike. To poslednje sto mu je ispalo u ruku je glavna dizna. Ako ona nije zapusena treba produvati onu rupu u karburatoru iz koje je ispala. Ta rupa je ubusena u dno lonceta, pa treba pogeldati i da li na dnu lonceta ima djubreta. Naravno, mozda je i emulziona cevcica prljava ili dizna za vazduh (na vrhu emulzione cevi).

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

Da vam javnem da je matori iskopao negde jos jedan karburator i zamenio... Ovaj cu ja da ocistim kada budem u prilici za rezervu.
        Struju na ler dizni nije uspeo da dobije pa je direktno spojio preko osiguraca koji ide preko kontakta

Glupo i primitivno ali sta da se radi, mator je i...

Hvala svima koji su mi pomogli sa savetima!
        Pozdrav i svako dobro!

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Pa sto mi ne rekoste da trule membrane na karburatoru? Niti jedna nije bila citava... cudo da je fercerala uopste. Spric - dizna uopste ne radi...
          Moracu u BG- u da kupim ceo set za reparaciju i da zamenim.

A mene cudilo uvek zasto se ljudi muce sa ladama na Eko testu...
          Eto problema...
          One dve dizne ( glavne) su bile ciste kao suza ali je jedna mala ispod membrane malo zakrechena...

Sve u svemu - propa' s...

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

Zamenio sam sve membrane na karburatoru i ocistio ceo karbon nitro razredjivacem tu i tamo... Produvao ama bash sve dizne... Licnom malo procistio... I kao da mi ne radi drugo grlo!
            Znaci kao da uopste ne otvara drugo grlo nego da ide na prvo...

Malo sam i plovak stelovao

jel moze to da bude problem? U principu mislim da je to sve dotrajalo i da tu nema bas puno pomoci... Sva creva sam izmenjao...

Uzeo sam da sipam aditiv za gorivo i ostao mi je gornji deo cepa za gorivo u ruci a donji metalni u rezervoaru donji deo je pun vode bio...

Mislim jednostavno da je lada posle 150.000 potpuno neupotrebljiva... Osim ako nemate debele zivce

Comment

Working...
            X