Treba li poslusati ovaj savet majstora??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Treba li poslusati ovaj savet majstora??

Malo nasiroko al' sta da se radi.

Auto koji vozim je pre 3 godine okrenuo moj otac na putu polomio zadnji branik o ostetio prednji, ali i zakacio i sa sobom iskrivio i cevcicu koja se nalazi u karteru i koja vuce ulje iz istog (ako sam ja dobro upamtio). Majstor koji je to tada popravio je uz put i zamenio lezajeve radilice po sistemu ne treba al aj kad smo vec tu. Tada je dao savet da kad auto bude na nekih 180k kilometara (sada 182k) da se skine glava malo prodje na glodalici ocisti i to bi bilo to. Navodno ovaj zahvat dosta povecava dugotrajnost motora.
    Mene zanima da li to raditi posto na motor za sada zaista nemam primedbi a sama masinska obrada me ne kosta ni dinara posto imam glodalicu. Da li to zaista nesto pomaze ili da se vodim onom na'rani svinje i ne diraj nista?
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

• dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

To sto bi poravnao glavu i nista vise, a pri tome nemas potrebe za tim, ne znaci nista. Iako imas glodalicu treba tu i par dihtunga i par sati posla. Druga je prica ako se osvezava motor a pri tome ima potrebe, pa onda na istoj glavi odradis i ventile, vodjice, gumice... pa kad je vec otvoren odozgo zamenis mu i karike pa to vec ima smisla.

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875

Predpostavio sam ali rekoh ajde da pitam. Ne pipam nista. Hvala na brzom odgovoru

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

a sta kazes , ajd kad je vec tu nek se menja , pa sta je tesko skinuti karter
        lepote savetuje majstor , izbrusis glavu , pa majstor nesto zezne , pa nek se auto vuce po garazi , trebao si pitati majstora kako je dosao na tu ideju , ili mu biznis slabo ide
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875

Ko ce ga znati SAAB PoWeR majstori svasta pricaju ja nisam strucnjak ali na zalost u zemlji Srbiji si primoran da znas o svemu kako niko ne bi mogao da te zavlaci. Zato me ovaj forum vadi iz neprilika

Comment

Working...
          X