katalizator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoki becejac
    CBC Član
    • 01.04.2008
    • 89
    • niš

katalizator

pomoc strucnjaci-imam opel astru 16i 92 god. i preporucuju mi da uklonim katalizator i stavim samo cev na njegovom mestu a preporuka je da tako lakse radi motor. Vase misljenje da li je to moguce i da li ima uticaja na rad motora sobzirom da je lamda sonda gore kod izduvne grane hvala unapred svima pozdrav zoki nisjavascript:emoticon('')
    Mig
  • djolexl
    CBC Član
    • 04.12.2007
    • 32
    • serbia

Skidaj slobodno nema nikakvih problema,ja kod mene na vektri skinuo i sve Ok samo je za nijansu bucniji

Comment

• ivo
      CBC Član
      • 22.02.2008
      • 15
      • loznica

Ako ti auto radi normalno tj.ako katalizator nije zacepljen,nemoj da skidas,tu razliku u voznji sigurno neces da primetis,a moze da se desi da u nekoj skorijoj buducnosti budu i obavezni(zakonski) za modele koji ga fabricki poseduju.

Comment

• GORAN 0211
        CBC Član
        • 30.03.2008
        • 68
        • feketic

Skini slobodno e jedino zbog( malo vece)buke stavi neki mali lonac.u principu moze i cev samo ce biti malo bucniji
        NEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394
          • tu iza coska(Milwaukee USA)

mogao si i da kliknes na TRAZI i potrazis sta te zanima u vezi tog pitanja, bilo ko zna koliko puta
          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• pavle123
            CBC Član
            • 21.03.2008
            • 17
            • nis

Mozes lagano da ga uklonis, obzirom na polozaj lambda sonde. U mom slucaju je lonac u kome se nalazio katalizator rasecen, katalizator izvadjen, a lonac zavaren ponovo, iako mislim da je bolje rešenje sa sečenjem i ubacivanjem cevi, prazan lonac pravi vecu buku. Tip koji mi je odradio ovo kaze da se velike sanse da progori na mestima gde se vari nova cev, pa je odradio ovako. Sam odluci.

Comment

Working...
            X