Ovako, prvo da napisem sta sam sve uradio, pa da izlozim svoj problem. Zamenio radilicu posto je stara vec bila na 2-goj specijali a lezajevi su je ostetili, zamenio letece i lezece lezajeve, karike, poravnao glavu motora, izmenjao dihtunge i semeringe i naravno ispostovao kompletnu proceduru sklapanja motora.
Presao lagano 150km, promenio ulje i filter, ponovo lagano presao jos 250 km i krenuo sa malo ostriom voznjom. Sinoc upalim auto i imam sta da cujem, pocinje malko da lupka,danas krenem na posao (relacija Ovcha-29-og Novembra SUP) temperatura svo vreme na sredini ali lupanje iz motora je sve glasnije i glasnije. Kad sam krenuo da skidam cep od prelivnog suda za rashladnu tecnost, antifriz je krenuo da kulja napolje. Ima li iko ideju.
Za one koji neznaju za moje muke u pitanju je SAAB 9000cs 1995god. motor B204s.
Unapred gvala za bilo kakvu ideju!!!!
Presao lagano 150km, promenio ulje i filter, ponovo lagano presao jos 250 km i krenuo sa malo ostriom voznjom. Sinoc upalim auto i imam sta da cujem, pocinje malko da lupka,danas krenem na posao (relacija Ovcha-29-og Novembra SUP) temperatura svo vreme na sredini ali lupanje iz motora je sve glasnije i glasnije. Kad sam krenuo da skidam cep od prelivnog suda za rashladnu tecnost, antifriz je krenuo da kulja napolje. Ima li iko ideju.
Za one koji neznaju za moje muke u pitanju je SAAB 9000cs 1995god. motor B204s.
Unapred gvala za bilo kakvu ideju!!!!
Comment