Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Auto je OK. Ne curi nishta, ne dimi, ne trosi neshto shto ne bi trebalo da trosi... PU PU PU ...
Potrosnja oko 7 na otvorenom pri 130km/h, po gradu oko 11 litara. Da samo napomenem trazim dugachki menjach... poshto je na autu Kratki, najkraci koji SAAB ima, pa je to uzrok vece potroshnje. Moguce cifre za celih 20% manje kad nadjem pravi NJACHME.
Auto Shishti i Pishti kako treba. U overload ide vec na nekih 1800 rpm. Na 2100 Rpm ima oko 0.5 Bar pritiska... A 1.25Bar pumpa od nekih 2600-2700 rpm.
druga mapa znachi, nemanje balansera i Downpipe 3`` su spustili momenat za celih 600 rpm. Vozan AUTO bash onako lepo.
Zahvaljujuci CLDu nashem zaboravljenom chlanu, dolazi mi i CAN USB LAWICEL, pa ce to da bude i zadnja stvar koja mi je potrebna za CARPC... i ...
TO JE TO!
Zahvaljujem se svima koji su me podrzali u ovome, koji su imali sluha za moja pitanja ... koji su mi pomogli... sa pravim smernicama, isto kao i onima koji su kritikovali rad... tipa... Gurash 1500 evra u auto koji ne vredi 3500 kad je kako treba i tako to... Uradjeno je za moju dushu, uradjeno je kako treba... SPASHEN JEDAN SAAB 9000 CS! Zahvaljujem i KIKIJU koji je nesebichno pomogao sa znanjem i garazom, vremenom... Goranu, koji je navodio kad smo imali nekih blesavih problema, kao i na poklonjenoj 3`` pipi... Hvala svima.
Ponovo pokrenuta pricha CAN USB adaptera u DIY varijanti sa opet Nebojshom...
Nadam se da ce mo naci problem gde je bio onomad pre godinu dana... i resiti to...
I onda ... Nemam pojma... Opet neki SAAB 9k u Trionic varijanti da trazim i da ga spasim od nemarnog odrzavanja...
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
i dalje shishti i pishtiiii.... A troshi samo benzin!
Promenjene homokinetike, gumice balans shtangli napred i nazad, Roleri PK kaisha, Nepovratni ventili na benzinskoj pumpi...
Stavljene NOVE YOKOHAMA C DRIVE gume 215/55/16 sve chetri. Snimak sa druma Uskoro!
Comment