volvo c70 cupe 2.4 2000god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shales
    CBC Početnik
    • 09.09.2007
    • 7
    • Beograd

pozdrav svima!!konacno nadjoh pravi forum ljubitelja automobila!!
    e sad ovako voleo bih neko da mi pomogne oko gore navedenog auta,najpre auto je 2000god,malo je presao(oko20000mph i u izvanrednom je stanju) i iz Engleske je sto znaci da mu je volan sa desne strane sto mi i nije neki problem jer sam vec dve godine vozio jednog engleza ali me prijatelji nagovaraju da prepakujem volan na normalnu stranu??e sad zanima me jer to uopste moguce i da li je to preskupa varijanta? zanima me takodje da ugradim plin?zanima me koja vrsta sistema je potrebna za taj motor(pretpostavljam sekvencijalni),i koja je cena otprilike?
    ps: i jos nesto zanimaju me neciji utisci i misljenje o tom autu?
    pozzz svima i nadam se da ce mi neko pomoci?
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Prepakivanje auta ti je skupa gimnastika, jer ti treba pola enterijera i dosta stvari iz motornog prostora da bi mogao to da uradis (zamisli samo cela tabla, letva volana, sipka i zglobovi..., a plus posto je verovatno sve protureno u motorni prostor kroz predodredjene rupe imas i busenje pozarnog zida, menjanje instalacija.... To se meri vise hiljada evra.
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Ma daj, ti to ozbiljno ? Vozi "naopako" i uzivaj, ili ce te doci skuplja pita nego tepsija...

Plin ti je svakako sekvencijalni, a ako malo prelistas forum, naci ces i vise odgovora na pitanja koja ce ti se neminovno pojaviti...

Naci ces ovdje i par odlicnih majstora za auto plin, a od svakog od njih mozes traziti ponudu za ugradnju u konkretan automobil...

By the way, cestitam na automobilu, tesko da ce ti iko reci da ne valja... A i ljepsi je nego sto prosjecan Volvo moze biti... Doduse to je vec stvar ukusa...

Comment

• shales
        CBC Početnik
        • 09.09.2007
        • 7
        • Beograd

hvala puno na savetima!! jos nesto da vas pitam zna li neko otprilike kolika je preregistracija za taj auto posto je na strane table,mislim ja imam strano drzavljanstvo pa mogu da ga vozim dok mi ne istekne osiguranje,znaci jos nekih 9 meseci pa posle toga planiram da ga prebacim na bg... hvala jos jednom!!!

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Vozi se tako i uzivaj.
          Volan na desnoj strani ima i svojih prednosti pored toga da ti takav auto niko nece ukrasti.

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Pa ne mozes ga samo preregistrovati, moraces ga uvesti, platiti na procijenjenju vrijednost automobila carinu, pa na to sve zajedno jos PDV drzavi, i onda ga mozes registrovati u BG...

Comment

• shales
              CBC Početnik
              • 09.09.2007
              • 7
              • Beograd

pa znam mislio sam na to pa ako neko slucajno zna koja je to cifra otprilike?? hvala jos jednom

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

+50% na procenjenu katalosku vrednost uglavnom Svanke kataloga

Comment

• APOGEE
                  CBC Senator
                  • 01.06.2005
                  • 243
                  • Beograd, Vracar

Skoro svaka gencija koja se bavi registracijom, ugovorima o prodaji vozila i sl., poseduje vazeci katalog AMSS, pa probaj kod njih da dobijes info. Neki dan sam bas bio u agenciji ovde u Bg-u, u Sarajevskoj blizu coska sa Visegradskom, i uradili su procenu identicnu kao kasnije u opstini u vezi poreza. Ovo za slucaj ako si iz Bg-a.

p.s. btw, mozes da popunis lokaciju u profilu da se zna gde si.
                  Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• shales
                    CBC Početnik
                    • 09.09.2007
                    • 7
                    • Beograd

hvala jos jednom...jesam iz Beograda sam i to mi je blizu tako da navraticu ovih dana da se raspitam...a jel neko imao iskustva sa ovim autom....?

Comment

Working...
                    X