Problem sa pumpom za gorivo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • unior
    CBC Početnik
    • 10.04.2008
    • 9
    • Uzice

Problem sa pumpom za gorivo

Znaci,zamenjena je pumpa za gorivo,nije nadjena od golfa,vec je stavljena od neke Alfe,ali nije u tome problem vec se desava da u DESNIM,ali samo desnim krivama,nestane gorivo...Da li je u pitanju neki plovak da se podesi,ili neko crevo...???Otvor na rezervaru se nalazi blize desnoj strani(gledano otpozadi),pa je valjda i logicno da svo gorivo "ode" na levu stranu rezervoara,jer ono tezi da nastavi putanju kretanja...Znaci,dal' ovo mogu sam popraviti,i dal je u pitanju taj plovak...???
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

sa koliko goriva urezervoaru ti vozis

treba proveriti kako je pumpa konektovana unutar rezervoara...
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• unior
      CBC Početnik
      • 10.04.2008
      • 9
      • Uzice

gorivo

Ma to se desava i kad ima 10-15 litara goriva...

Comment

• renoar
        CBC Član
        • 26.01.2008
        • 71
        • Nis

Verovatno je pumpa visoko postavljena pa ne dohvata gorivo kad ono padne ispod odredjenog nivoa u rezervoaru. Ili je konstrukcijski drugacija od originala pa je donji deo kraci , ili je krace crevo koje vuce gorivo u pumpu.
        Svakako je ,po mom misljenju, u pitanju odnos visine pumpe i nivoa goriva u rezervoaru.
        Ako ne podjes ne mozes ni stici

Comment

• unior
          CBC Početnik
          • 10.04.2008
          • 9
          • Uzice

gorivo

Pa i ja mislim da je u pitanju crevo,ali reko' da pitam za savet...Da li umesto tog valja staviti neko obicno,i kako da odredim njegovu "pravilnu" duzinu...I koliki da bude razmak izmedju dna rezervara i creva...mozda 1-2 cm...I kako ce se ponasati kazaljka na instrument tabli posle ovih prepravki...

Comment

• remus
            CBC Senator XXL
            • 25.12.2004
            • 695
            • Zrenjanin

Jel si ti video kako izgleda taj plovak? On je teleskopski i pumpa na njega dodje gore,a deo koji prihvata gorivoje uvek na dnu sem ako nije pogresno monitran.

VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• renoar
              CBC Član
              • 26.01.2008
              • 71
              • Nis

Mozes sam da uradis to , samo postuj mere zastite ( skini akumulator , nema pusenja , ne radi tj ne udaraj nista metalnim alatom zbog moguce varnice... ).
              Skini sadasnju pumpu i stavi je pored originalne koju si skinuo i videces gde su razlike u visini , polozaju filtera (trebalo bi da je na pocetku creva- pumpe) i drugo.
              Ovo je najprostiji i najbolji nacin da resis problem a mozda i iskombinujes
              staro telo i ovu pumpu koja je ispravna
              Srecan rad i pozdrav
              Ako ne podjes ne mozes ni stici

Comment

• unior
                CBC Početnik
                • 10.04.2008
                • 9
                • Uzice

gorivo

Ali probem je u tome sto nemam staru...To je radjeno par dana pre nego sto sam trebao da uzmem auto...Srecom,pa znam da je to radjeno uopste sa pumpom...

Comment

Working...
                X