Znaci,zamenjena je pumpa za gorivo,nije nadjena od golfa,vec je stavljena od neke Alfe,ali nije u tome problem vec se desava da u DESNIM,ali samo desnim krivama,nestane gorivo...Da li je u pitanju neki plovak da se podesi,ili neko crevo...???Otvor na rezervaru se nalazi blize desnoj strani(gledano otpozadi),pa je valjda i logicno da svo gorivo "ode" na levu stranu rezervoara,jer ono tezi da nastavi putanju kretanja...Znaci,dal' ovo mogu sam popraviti,i dal je u pitanju taj plovak...???
Problem sa pumpom za gorivo
Collapse
X
-
Verovatno je pumpa visoko postavljena pa ne dohvata gorivo kad ono padne ispod odredjenog nivoa u rezervoaru. Ili je konstrukcijski drugacija od originala pa je donji deo kraci , ili je krace crevo koje vuce gorivo u pumpu.
Svakako je ,po mom misljenju, u pitanju odnos visine pumpe i nivoa goriva u rezervoaru.Ako ne podjes ne mozes ni stici
Comment
-
-
gorivo
Pa i ja mislim da je u pitanju crevo,ali reko' da pitam za savet...Da li umesto tog valja staviti neko obicno,i kako da odredim njegovu "pravilnu" duzinu...I koliki da bude razmak izmedju dna rezervara i creva...mozda 1-2 cm...I kako ce se ponasati kazaljka na instrument tabli posle ovih prepravki...
Comment
-
-
Mozes sam da uradis to , samo postuj mere zastite ( skini akumulator , nema pusenja , ne radi tj ne udaraj nista metalnim alatom zbog moguce varnice... ).
Skini sadasnju pumpu i stavi je pored originalne koju si skinuo i videces gde su razlike u visini , polozaju filtera (trebalo bi da je na pocetku creva- pumpe) i drugo.
Ovo je najprostiji i najbolji nacin da resis problem a mozda i iskombinujes
staro telo i ovu pumpu koja je ispravna
Srecan rad i pozdravAko ne podjes ne mozes ni stici
Comment
-
Comment