Desava mi se da kad vozim i posle otvorim cep od rezervoara, cuje se uvlacenje vazduha. u pitanju je fiat bravo 1998
Vakumira mi se rezervoar
Collapse
X
-
Ja bih voleo da čujem još mišljenja o ovom pitanju, prvi put kad sam sipao u auto na pumpi, odmah nakon što sam ga pokupio sa placa, usrkao je malo vazduha po otvaranju čepa. Pumpadžija je rekao da je to potpuno normalno i da se ne brinem, i evo ne brinem se godinu dana i dvadeset i kusur hiljada.
Eto, nemoj ni ti da se brineš, možda na odušku postoji neki ventil ili tako nešto slično, koje razmeni pritisak sa spoljnim svetom samo preko neke veće razlike u pritiscima. Ima logike, da ne smrdi uvek, a rezervoar ostaje zatven hermetički, do sledeće potrebe za izjednačavanjem pritiska. Da ga ja projektujem tako bih napravio - kapiram da ja nisam nešto mnogo pametan i da se neko još pametniji od mene toga ranije setio, dobra logika?Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacUzmi samo na chepu napravi malu rupicu nekom iglicom i to je to.Mozhe da se desi da ,ako ti je plastichan, se izdeformishe rezervoarzamisli da mu se izdeformise rezervoar ...
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment