ferodo premium ili racing to uglavnom hrvati koriste i zadovoljni su....
radna temperatura
Collapse
X
-
Originally posted by lanMinemoj na sitnicama da padas
jesu ti brembo diskovi standardne velicine za crx ili si sve promenio i stavio vece?nisam zelio kemijati, jer to povlaci zamjenu kocionih klijesta, cjevovoda....itd itd...
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
pa temperatura ti raste zbog hladnjaka jer nemas dovoljno hladjenje zameni hladnjak i termostat i neces imati problema a aftermarket termo prekidac i termostat samo mugen kostaju oko $120 i otvara na 60c komp ti daje onda vise goriva i to ti je vise snage. Preporucio bi ti i cep hladnjaka na 1.3 bara mugen ili 1.5 bara ja misli da je spoon izbacio i resices problem i stavi dodatni merac temperature da budes siguran.Moj auto radi na 100c da li isao 20 ili 240 nije bitno a antifriz uzmi zeleni sunoko on je olican tacka kljucanja je 120c.HONDA MANIJAK!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Originally posted by crxinace, crx-ovci: vidite ovo: prednji diskovi za crx-a u mass (mass.co.yu) oni normalni: 2800 i kusur. E sad neda djavo mira, pita cika crx, koliko su oni busheni, kaze lik, nema busheni nego oni sa kanalima: 3055 dinara...
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinPre sam koristio neki domaci, kada sam video sta sam uradio koristio sam Shell koji mi je produzio zivot hladnjaka, a kada sam konacno promenio hladnjak Mile mi je stavio Motul koji je isto vrhunski...znaci samo inostrano i nema problema.
Pitanje: da li je neko spomenuo (a meni promaklo) da se za aluhladnjak mora koristiti CRVENI antifriz (G-12), dok za stare (ne-alu) hladnjake ide obican (G-11) - zelenkasti, plavicasti...
G-11 nagriza alu hladnjake, a ne "domaci"
Ja vozim godinu dana sa nekim domacim (koji radi po BASF-ovoj licenci) G-12 antifrizom i nemam problema (znam da je potrebno vremena da progrize hladnjak, ali nadam se da ih necu imati ni kasnije - ipak je BASF ime - za kasete i cdove...)
++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++
Comment
-
-
Originally posted by ReaBravoZvao sam Mass. Motul Inugel ide u crvenoj i plavoj varijanti. Oba su za alu hladnjake, kako mi rece ovaj tip iz prodaje. Kaze za CRX ide plavi.
Koja je onda razlika izmedju Inugel plavog/crvenog?
Sala, naravno.
Uf, JBG - nemam pojma. Skapirao sam da je crveni (G-12) noviji, da ga je valjda WV razvio (aj sad, pa imaju i nemci poneki biser...) za aluhladnjake.
Ortak je definitivno na daewoo sj.bao hladnjak jer nije znao i sipao obican...
Bilo bi lepo kada bi se u diskusiju ukljucio neko malo potkovaniji na ovu temu...
Otvoren poziv...
Aj'te ljudi pre nego sto s****m hladnjak, glavu,...++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++
Comment
-
Comment