E ovako.Dignem ti ja juce haubu i vidim da mi je rashladna tecnost ispod minimuma.I sad, napravim se pametan i kao aj da dospem.Nadjem lepo Havoline neki long life(ruzicaste boje) i razblazim ga sa vodom.Recimo u odnosu 30-70.Totalno sam se zablentavio i zaboravio da je to ostalo od SEATa.U Nissanu je neka zelena tecnost.Naspem ti ja tog cuda oko 3,5 deci(mesavine).Do vrha dospem jos vode.Vozio sam danas auto najnormalnije, ali mi prijatelj malopre kaze da nisam trebao, da sam samo trebao obicnu vodu.Uzmemo ti nas dvojica crevo pa u hladnjak i u onu bocicu i isperemo to sto sam nalio, a ujedno i ono staro.Da li sam mogao da napravim neku stetu i sta da radim?Stvarno nemam predstavu, pa bih zamolio za pomoc.
Da li sam napravio stetu?
Collapse
X
-
Uh, ovo ce zvucati smesno, ali ne znam kako drugacije da objasnim.
Skinuo sam lepo cepice sa bocice za dolivanje rashladne tecnosti i sa hladnjaka, gurno crevo direktno sa cesme u bocicu, a pritiskao one cevi na hladnjaku kako bi istisnuo napolje ono sto je prolazilo kroz sistem.Koriscena je najobicnija cesmovaca.Jel smem da vozim auto tako, ili da idem u servis da mi isprazne to i naliju normalan antifriz?
Comment
-
-
Voda iz gradskog vodovoda je tvrda i ostavlja kamenac, pa je ne treba koristiti u sistemu za hladjenje. Kamenac slabo provodi toplotu pa se time smanjuje efikasnost sistema za hladjenje. Pored toga, stvaranjem naslaga kamenca smanjuje se i protok tecnosti za hladjenje pa se i time smanjuje efikasnot hladjenja.
Comment
-
-
Ma polako, samo bez panike, nisi uradi nista strasno.
Antifriz se sipa zato sto ima mnogo nizu tacku mrznjenja nego voda, a i motor se bolje rashladjuje kada je antifriz u hladnjaku (naravno, razredjen u odredjenom procentu, kako proizvodjac auta propisuje).
Pazi sad situaciju kod mene. Bivsi vlasnik mog auta niti ima pojma sta je sipao (tj. da li je antifriz razblazen sipan u hladnjak, a kamo li koji je tacno antifriz sipao). Posto mi je nivo tecnosti u hladnjaku spao, odem ja lepo kod majstora i on mi covek fino objasni. Kako ne znam sta je tacno u hladnjaku (koji antifriz i u kom procentu razblazen), kaze on meni da dospem samo demineralizovanu vodu, kako bih dopunio tecnost u hladnjaku. Trenutno nije frka, jer nema niskih temperatura. A kada se priblizi zima on mi savetuje da lepo ispustim svu tecnost i onda sipam ono sto propisuje proizvodjac motora i tacno u razmeri koja je neophodna.
Sudeci po tome, posto si ti vec ispirao hladnjak cesmovacom, mislim da nece biti problema da sipas samo demineralizovanu vodu i tako vozis par meseci dok ne dodje vreme niskih temperatura, a onda sve to ispusti i sipaj antifriz + deminirazlozivana voda (% + %) i uzivaj.
Comment
-
-
Ma naravno, svakako si postupio ispravno. Ja sam velika "picajzla" kada je auto u pitanju, hocu da namestim da sve bude pod konac, da nista ne skripi, ne zuji, da se nista ne cuje sem normalnog rada motora i huka automobilskih guma
Ali, to tako u praksi tesko ide. I onda jednostavno naucis da neke stvari mozes na trenutak i da "zaobidjes". Naravno, nisam od onih koji ce da "preskoce" popravku kako bi ustedeli, a tu popravku posle ne obave dok stvarno nesto ne crkne. Ako nesto privremeno ne uradim, svakako imam na umu da me to ceka i onda sam nestrpljiv kada ce mi situacija (finansijska) to omoguciti.
Evo, ono sto znam da me ceka neizbezno na autu je: zamena soferke (naprsla do pola), svecice, nosaci motora (ali ovo stvarno nije hitno, mozda dogodine), neke sitne intervencije na limariji i enterijeru.
U svakom slucaju, sad si za zimu miran sto se tice antifriza
Comment
-
Comment