Kako voziti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Markish
    CBC Početnik
    • 14.07.2008
    • 5
    • Beograd

Kako voziti?

Pozdrav ljudi,
    zelim da znam kako treba voziti posle generalne motora ili ubacivanja novog motora i koliko.. U pitanju je obican 1.1 dmb-ov motor za Yuga.

Mozda je pitanje glupo ali auto imam godinu dana i stvarno ne znam, a ne zelim nov motor da posle 5k bude zreo za generalnu

Hvala, Marko
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

lagano i svojom desnom stranom
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Markish
      CBC Početnik
      • 14.07.2008
      • 5
      • Beograd

xaxa.. kralj si a ja ozbiljan :-) zanima me.. zato sto nisam navikao polako da vozim, tj da ne ulazim u visoke obrtaje.. :-) hvala u svakom slucaju

Comment

Ma cepaj čoveče i onako se taj motor može nabaviti za 200 evrića. Sve svoje automobile sam gazio i uvek su dobro išli i kod mene i kod drugih kada sam ih prodao. Najviše propada auto koji se ne vozi. Cepaj ali i održavaj!! Pozzz

PS motor nije neka stavka nego limarija i baš mi je čudno da na ovom forumu nema pokriven i taj segment. I još nešto. Pod cepanjem ne podrazumevam iživljavanje tipa potpisivanje ali da ga zagrejanog džibriš do maximuma (citaj patosa) to da!!!!

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

i ja sam ozbiljan, posebno za desnu stranu :-)

sad ozbiljno, dmb motor nikako ne gusiti malim brojem obrtaja. vozi umereno 1000 km, ne vrti gahladnog, povremeno zalazi i u visoke obrtaje (5-6k), ali ne preopterecenog i ne na usponima. gledaj da imas vise puta, manje grada, kad dodjes do 1000, zameni ulje i filter, i sve ovo zaboravi. inace, taj motor je najlakse ubiti penzos voznjom.
          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• mugos
            CBC Senator XXL
            • 18.09.2007
            • 555
            • BG/sada Novi Beograd

Kada prvom prilikom budeš izašao na auto put,

četvrtom 80 pa ga polako digni na 110, pa vozi kilometar - dva pa opet polako do 80 (1-2km) pa jovo nanovo. (sve četvrtom).
            Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

Working...
            X