Pomozite mi.......imam Mercedes 190D.......skripalo je nesto kod kaisa, promenila kais, pa zatim spaner i dalje skripi.Sta bi to moglo biti?
POMOZITE JEDNOJ DEVOJCI U NEVOLJI!
Collapse
X
-
Pozz ana023 i dobrodoshla na forum, na pravom si mestu...
Skokni do sobe za predstavljanje na linku dole i napishi koju o sebi, reda radi. Mislim, ako te to nece smoriti previshe...
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... start=2550
Elem, morash biti malo preciznija u postavljanju pitanja kako bi dobila preciznije odgovore. Lichno se slabo razumem u Mechkeali imace vec ko da odgovori... Dakle, daj malo vishe podataka, od kad se to deshava, u kakvim situacijama, da li shkripi uvek ili samo kad je auto u pokretu, ili samo kad radi u leru, ili mozhda samo kad ne radi
Mislim, budi malo opshirnija ako ochekujesh konkretniju pomoc. Iz ove rechenice koju si napisala, mozhe da bude u pitanju svashta, a mozhe da bude i nishta.
U svakom sluchaju zhelim ti prijatan boravak na forumu...
Comment
-
-
nekada skripi kada je na leru, ali UVEK kada je u pokretu.........primetila sam da posle duze voznje,mozda od sat vremena skripi malo manje ili mozda prestane, ali naravno kada stanem i krenem ponovo opet skripi i uzasno nervira...........
Comment
-
-
@overspeed
I nisi bas neki autoritet
Pazi, ne voli svako da prica o sebi, pogotovu sa nepoznatim muskarcima...
A i nisi lepo formulisao misao, trebalo je nesto tipa : "na ovom forumu je red da se prvo predstavis, pa onda..."Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Jel znas koji kais je u pitanju? Servo, ili alternator?
Ako si zamenila kais, mozda ti se remenica pojela. Remenica je onaj, da ga nazovem tocak, oko koga se vrti kaisAko vidish da se bilo koji od njih iskrivio ili pojeo zameni ga.
Guns don't kill people. My cousin does!
Comment
-
-
@ Deki:
Pa dobro bre komsho, kakav bi to bio ton sa moje strane?! Ovo je forum bre, nije karaula...
Elem, drugarici novoj chlanici se oprashta, pozitivna diskriminacija
Comment
-
Comment