Topran, Hans Preis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pele
    CBC Senator
    • 01.07.2006
    • 262
    • Požarevac

Topran, Hans Preis

Topran, Hans Preis. Da li ste ikada koristili delove ove marke, i da li ste zadovoljni?

Jednom sam kupio sponu, pre oko godinu dana. I još uvek je OK. Za kadeta. Sada na istom mestu vidim da imaju i filtere, kablove, ležajeve od istog proizvodjača. Cene su povoljnije od konkurencije. Da li neko ima više iskustva sa ovom markom? Sad sam uzeo filter goriva kod rezervoara 380 dinara, filter vazduha okrugli 320 dinara. Recimo, spona je 630 dinara, kugla je 750 dinara. Silen blok pesnica 380 dinara. Stabilizator viljuške za kadeta 400 dinara, komplet, onaj dugački šraf i sve gumice i metalne podloške. Pitao sam za sestrinu vectru B, kugla 680 din, spona 580 din, šipka spone 890 dinara, oba tipa (kaže ima dva), filter ulja uložak za dizel 2.0, 280 dinara .... Taj filter je plaćala u nekoj radnji preko 700 dinara ...

Šta kažete, imaju i sajt, deluje mi kao OK firma, ali kod nas baš nepoznata. Imam druga u Austriji koji radi u forstinger servisu, kaže da ljudi kod njih sve više donose delove od te firme, jer su im dobre razlike u ceni u odnosu na delove koje oni drže u servisu. Ima od njih i protokomera, i lambda sondi, i svega ....

Dakle?
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Ja sam nasao lamelu od njih ali nisam uzeo,bas zbog imena jer ne znam kakva je firma. Prodavac mi reche da je nemacka i da nije lose,mada SACHS-ova lamela je bolja. Druge delove nisam koristio tako da ne znam.
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

Re: Topran, Hans Preis

Originally posted by Pele
      imaju i sajt
      gde im je, nesto ne mogu da ga nadjem?
      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Pele
        CBC Senator
        • 01.07.2006
        • 262
        • Požarevac

Evo linka .... a skoro videh da i u ovim novijim TecDoc katalozima postoje i njihove šifre rezervnih delova .... izgleda da ipak nešto vrede ... time will tell ...

Comment

• Kenno
          CBC Senator XXL
          • 21.08.2006
          • 460
          • Zenica, BiH

Dosta solidan odnos cijena/kvalitet...drugar neke njihove dijelove uzimao za g2 i nisu pravili problema. Ima i dosta losijih..a ne toliko jeftiniji...

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

istrazivanje trzista a?

hans pries ima u svakoj radnji za opela, nije nista novo kod nas

Comment

• Pele
              CBC Senator
              • 01.07.2006
              • 262
              • Požarevac

Nazovi kako hoćeš, čisto da se informišem .... jer mi je malo ono, čudno, jer imaju SVE .... znači, delovi trapa, filteri, mehanika, amortizeri, lamele, pa do protokomera, senzora, davača, ..... izgleda da je trgovinska kuća, kao FEBI ili WURTH ... koliko sam skontao čitajući tekstove na sajtu .... svuda se pominju maacini ... a od septembra kreću i francuski program ...

Comment

Working...
              X