Problem pri tocenju goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chila
    CBC Senator XXL
    • 18.07.2008
    • 401
    • Kos. Mitrovica

Problem pri tocenju goriva

Kada se otvori oklopac ima ono kao sito ili mreza od plastike koja nije bas tako gusta da bi mogla da zadrzava naftu pri punjenju ali od nje nemoze ceo pistolj da stane u usta cevi koja vodi do rezervoara i mora non sto pda se secka na pistolju inace odmah dolazi do prelivanja nafte vani iako je rezervoar potpuno prazan. Pre par dana sam bio na pumpi i radnik je krenuoa da mi natoci naftu ali ga je ista odmah zapljusnula po nogama i on je sav besan poceo da vice kako imam vazduha u rezervoaru !
    Ako nema nafte onda zasigurno ima vazduha ,ali ovo i mene stvarno pocinje da nervira jer se to redovno desava i tankiranje traje i po 15 minuta i vise i auto mi je uvek umazan od nafte!
    Jel neko moze da mi kaze o cemu se ovde radi i sta da uradim povodom ovoga?
    Samo vas gledam ...
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Probusi tu plasticnu mrezu,ne znam sta drugo da ti predlozim. Ili je izvadi ako je moguce.
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Chila
      CBC Senator XXL
      • 18.07.2008
      • 401
      • Kos. Mitrovica

Pa bas da se skine i nemoze jer je izlivena izjedna saonim grlom na koje se srafi poklopac ili to samo tao meni izgleda,ali to da onaj donji deo plastike odsecem sam svakako razmisljao pa da vidim dal ce nesto da pomogne!
      Samo vas gledam ...

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Postoji malo crevce za odusak vazduha i odvod isparenja iz rezervoara. To ti se zapusilo. To crevce obicno ima gornji kraj negde kod cepa za ulivanje goriva. Pogledaj (na kanalu} kako je to tebi izvedeno, skini podkrilo ako treba i procisti to crevce. Nekad ide paralelno s cevkom za ulivanje goriva ... baci pogled i saznaces, jednostavno je.
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Ne seci filter. Da ne treba da postoji ne bi ga ni bilo. Nije to uvek tako bilo. Nesto se promenilo. Poslusaj savet iz posta iznad ovog.

Comment

Working...
          X