nece da upali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gianluigi
    CBC Član
    • 10.03.2005
    • 65
    • Beograd

nece da upali

e ovako:
    vec duze vreme mi auto cima (trokira) na nekih 80-90kmh. ja sam mislio da je karburator posto me je vec nesto ********o. danas mi se ugasio na semaforu (dok sam bio u leru). ja tu na licu mesta pokusao nesto da sredim i kada sam posumnjao na pumpu za gorivo skinuo crevo i verglao. nije izbacio ni kapljicu benzina (pritom je filter za gorivo bio potpuno prazan). onda sam kupio novu pumpu namestio je i filter se napunio ali nisam uspeo da upalim. sutra cu proveriti platine i jos po nesto pa cu videti sta ce biti.

ajd' recite sta moze da bude. pa da probam da sredim.
    a da radi se o jugu45
  • don
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 483
    • Beograd

Mozda nisi trebao da kupujes celu pumpu, zato sto je kod juga i zastave boljka mali valjkasti deo koji se nalazi kada skines pumpu, duzine je nekih 4 cm, i kada se ono pojede za nekih 2 mm onda ti nema paljenja, e sada, ako si dobio i taj deo sa pumpom, i montirao ga onda trazi problem na drugom mestu, (taj valjkasti deo mozes da kupis u AP-sport i cena je nekih 70 din )
    Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
    Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
    Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• gianluigi
      CBC Član
      • 10.03.2005
      • 65
      • Beograd

evo sada sam ga sredio.
      proverio platine i malo odvojio, otvorio karburator prodrmao plovak jer se izgleda bio zaglavio i sada radi normalno. vise ne cima.

Comment

Working...
      X