Vadjenje goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

eme gde ima da se nadje crevo sa kuglicom???

a da uvezem benzinca. pa u italiji je to naucna fantastika naci u zadnje vreme a da nije panda!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

A koja je to fora sa klikerom bash me zanima?

Bash smo skoro kod Igora pokushali da izvuchemo chorbu iz saaba (bilo pola rezervoara) i nishta nismo uspeli.Sa obichnim srevom naravno. A trebalo mi je josh par puta i nikad nisam uspeo

I love my

Comment

• IglIg
        CBC Član
        • 12.11.2006
        • 37
        • Beograd

Poseti neku prodavnicu sa opremom za akvaristiku, to je jedna od "must have" alatkica
        Samo posmatram

Comment

• ljube-kugla
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 1531
          • batajnica

ja sam na fiat cromi gurao crevo koliko je moglo a do rezervara ima jedno metar i jace,pa kad izadje sto moze nateram auto na navoze da se podigne zadnji deo rezervara,skinem dovodno crevo i odatle izvucem do zadnje kapi,na corsi sam skidao poklopac gde je pumpa i samo provukao crevo bez vadjenja pumpe i takodje do zadnje kapi
          ko na nas krene iz mesta je naje&o
          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• milan_g1
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2007
            • 863
            • Karaburma

Ja sam skidao plovak, ispod zadnjeg sedista, relativno pristupacan... crevom izvukao sve sto je bilo u rezervoaru
            "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

mani me skidanja plovka i neznam cega. dolazi u obzir samo jedno crevo da se skine i da se vrati. sve bi se to spojilo na spoljnu pumpu koja bi to vukla i to je to. sta se desava ako skinem crevo sa same pumpe koja je naprimer potapajuca i na nju stavim drugo crevo i svoju pumpu koja bi vukla je bi to ferceralo?
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• milan_g1
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2007
                • 863
                • Karaburma

Dobro de, samo ti kazem kako sam ja uradio
                "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• luka.l
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 490
                  • Beograd
                  • ВАЗ 21213

Originally posted by Kanarinac
                  A koja je to fora sa klikerom bash me zanima?
                  Imam ja to crevo sa klikerom, pa kad dodjes kod mene pokazacu ti kako radi.

Nema nista da vuces ustima i sl. Kliker odradi posao.
                  - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                  - "I vi ste dobro."

Comment

• etibor
                    CBC Senator
                    • 12.05.2008
                    • 293
                    • Pancevo

Pa zato na svim automobilima po placevima gori lampica za rezervu... 450 eura /9 automobila po turi je + 50 eura po autu. Pa nije lose... Znaci za toliko uvek moze kupac da spusti cenu kola...
                    Skoro sam sa prijateljem isao da trazi kola. Isli smo na blef jer nije znao sta uopste hoce (na kraju ipak je uzeo Stila JTD) obisli smo 5-6 placeva, na svakom autu gori lampica za gorivo.

Kako doslo, tako i otislo. Kod nas ovo ne vazi...
                    Ipak je ovo Srbija...

Samo crevo u rezervoar, to ti je najsigurnije da ne zeznes pumpu za gorivo ili nesto drugo... Pa makar izvukao samo pola. Ako ti je zao da "puknes" pola rezervoara koje nisi uspeo da izvuces onda u biiip.....
                    Ali kada to rade svi, zasto bi ti bio drugaciji, ipak od necega mora i da se zivi...

U stvari ovo nije namenjeno direktno tebi, nego svim uvoznicima i auto placevima...

A za tebe pozdrav, ipak si ti CBC kao i svi mi...

Pozdrav...
                    Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• BGILLEGAL
                      CBC Senator XXL
                      • 22.05.2006
                      • 653
                      • Beograd

Hmmmmm ne znam sta uopste smarate coveka? Sta vas boli uvo jel on vadi iz auta ili motokultivatora od bake komsinice??

Covek je pitao kako da izvadi ceo rezervoar. Iskreno i mene je interesovalo, ali me nisu interesovala vasa misljenja o autoplacevima. Tako da nek pise ko ima sta konkretno i konstruktivno da kaze, a ne neke seka perse koje tupe non stop.

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

na svakom autu gori lampica za gorivo.

Kako doslo, tako i otislo. Kod nas ovo ne vazi...
                        Ipak je ovo Srbija...

polazimo od nekih pretpostavki, jedna od njih je da ce u Italiji na placu u rezervoaru polovnog vozila biti celih 50litara goriva koje je neko dosipao.

zato bi to iko radio , tj veca je sansa da su i tamo ti automobili sa prazni rezervoarima.

inace, za pretakanje se kupi pumpa na 12V/24V sa nepovratnim ventilom (ta kuglica) i samo ukljuci.

ako se ovde ne pronadje, u Italiji barem to ne bi trebalo da bude problem.

koriste je nauticari, kamperi, transporteri...pa u prodavnicama takve opreme se raspitati.

pumpica treba da je inox.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• ada
                          CBC Senator XXL
                          • 04.06.2005
                          • 2375
                          • Novi Sad
                          • Svasta nesto

nije klasican plac vec lizing kuca ali nebitno. jako puno vozila je zaplenjeno na principu nije platio ratu.

Trazio pumpicu u italiji ali nemaaaa

Comment

• sw.brick
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2004
                            • 8141
                            • Beograd, barajevo-zemun
                            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

u prodavnicama opreme za glisere, jahte...
                            volvo
                            945 SE turbo lpg
                            344 GL lpg

Comment

• Gavra
                              CBC Senator XXL
                              • 06.03.2008
                              • 2031
                              • Beograd

Kupi kinesku univerzalnu externu pumpu za gorivo(najjeftiniju),kupi jedan univerzalni upaljac za kola,produzi zice na oko 3 metra da mozes sve da dohvatis.Kupi 3 razlicita filtera za gorivo,vecina ih je 8 ili 10mm na zabice i jednostavno postavi svoj filter pre fabrickog.Ubaci upaljac na mesto i cekaj dok ne izvadis sve.3 filter neka ti bude klasican na selnu.
                              Upaljac naravno postavis u svoja kola dok rade,da ne praznis akumulator.
                              Papucice dobro stegni na pumpi i obavezno + izoluj termo buzirom da ne varnici.
                              Ako ti jos nesto nije jasno javi se na PP
                              Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• 206
                                Admin od ispočetka :)
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Da li se neko potrudio da izracuna koliko ce vremena trebati prosecnoj automobilskoj pumpi za gorivo, pogotovo najjeftinijom kineskoj ovako skarabudzenoj, da izbaci jedno 20l goriva iz rezervoara? Ja kazem jedno 20 minuta, puta broj kola...ne bas prakticno.

Treba ti najobicnija rucna vakuumska pumpa, mozes sam da je napravis. Crevo otezano na dnu, sa T-racvom na vrhu. Na jedan kraj racve montiras , recimo rucnu pumpu za bicikl, a drugi kraj u kantu. Crevo u rezervoar, zacepis rukom kraj koji ide u kantu, povuces rucku na pumpi da napravis mali vakuum, crevo u kantu i istocices ceo rezervoar za manje od 2 minuta.
                                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                                X