Koliko ja vidim ti imas fabricki izvucenu zicu za obrtomer, samo treba da nadjes tablu. Pogledaj na konektoru za bobinu tu treba da ti je jedna od cetiri zica isto zelena.
SAT SA OBRTAJIMA
Collapse
X
-
Re: SAT SA OBRTAJIMA
Mozes da "nategnes" kazaljku preko granicnika pre skidanja (znaci da opruga bude skroz labava) pa da vratis isto tako. Mada postoje velike sanse da ne pokazuje vise dobro. Ja sam skidao ovako i uspelo jeOriginally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
-
Evo nase kolege iz hrvatske su dobro odradile ovu temu koja je puna korisnih crteza i linkova pa ko misli da radi bilo sta vezano za uredenje table na opel vozilima evo ovdje.
http://images.google.hr/imgres?imgurl=h ... r%26sa%3DG
ja sam se vec bacio na posao!Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
veceras stigla nova tabla s obrtaljkom.nemam cim sad da slikam uglavnom ovakva je
s tim da ima jednu malu signalnu sijalicu izmedu temperature i goriva e sad sigurno je da signalizuje ili povecanu temperaturu ili rezervu.ima li je ko na svojoj tabli?
i brine me jos ovaj w=695 a kod mene w=1125 pa ne znam kakva ce biti tacnost?
mozda sutra spomenem Boga i odradim ovo jer badnjica jeNa plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
ma znam to me i brine.
ovaj sat sto je na njemu ne laze nista jer sam proveravao a i gume su mu 155-ice.s vecim gumama sigurno bi fulao malo.
e sad vidjet cemo testirat cu i ovaj sat,ako bude zezao onda trazim nekog ko bazdari ove stvarcice.Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
Comment