JOVA BARBULJ vari sve zivo inace se nalazi u Uciteljskom naselju. Ulica Kozarceva za br. nisam siguran. Mislim da se ulazi iz Petrinjske u Kozarcevu ( Zadnja stanica trole kada ide uzbrdo i skrene levo ti ides jos jednu gore pa desno u Kozarcevu) pa skoro do kraja desno je radnja. Ako on nezavari onda nece niko!!! Pozdrav!
Kod ovog tipa nema sta nisam vario,svaka mu cast. Jeste mutav i ne pricljiv ali sto radi.... Sve preporuke za njega. Sta god treba da zavarite prvo kod njega!!!
radionica se nalazi u Kozarcevoj ulici, 011 289938 Ivan Barbulj
Da te ohrabrim ja sam prof. varioc to se vari lako(ko zna)vario sam ih dosta pa cak i kod mene sam to radio prosle god bez skidanja p^resao sam posle toga dosta i drzi ko novo inace moja grana 240000 presla,nemoj da te lazu gus se lako vari elektro aparatom kupi gusane elektrode 3.25 ili 2.50 3 4 komada i odnesi nekom variocu da ti to zavari pazi ALI VARIOCU ne nekom ko mlati onako sa aparatom.I jos nesto zapamti nema toga sto nemoze da se zavari varim 18 god. sa svim aparatima varim brodove(nije da se hvalim)samo kazem iz iskustva sve se vari.
Comment