2001 Brava 1,9TD 75 Pokazivač temperature

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

2001 Brava 1,9TD 75 Pokazivač temperature

Da li neko možda zna na koliko koliko je tačno u stepenima koja crtica na pokazivaču temperature?

Evo konkretno slike table...

Dakle, pretpostavljam da je na sredini ok temperatura, ali me zanima koliko je to tačno u stepenima... takođe, dešava mi se kad je malo hladnije i kad idem brže da mi temperatura spadne za jednu crticu pa reko' čisto da vidim kolike su konkretne vrednosti...

Inače radi se o autu iz Garaže, dakle Brava 1,9TD 2001god.
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Totalno je nebitno koliko vredi podeok.Zameni mesac vode,cim ti pada temperatura na otvorenom znaci da je ispala kuglica za izjednacenje pritiska na sesiru termostata.Ja sam moj promenio i sad je sve OK.Kazaljka je uvek za dlaku iznad srednje crte.
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• lukag
      CBC Član
      • 21.12.2007
      • 23
      • Beograd

pocetna 50 pa svaka tackica po 10 srednja 90 i poslednja 130

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Mozes u nekom servisu da proveris temperaturu preko kompa,pa ako je potrebno zamenis i taj mesac vode.
        Ja sam skoro menjao termostat i na skali mi kazaljka stoji nekih3-4 mm ispod polovine,kad se motor ugreje kazaljka se malo pomeri na gore,mzda 1mm,ventilator upali i kad se ohladi padne opet na isto. Nisam nista kontrolisao jer smatram da je ok posto sam stavio nov termostat,ali sam onu ampulu koja u stvari meri temperaturu te se ocitava na cajgeru morao da ostavim istu sa starog termostata jer je na novom bio drugacij dzek?
        Samo vas gledam ...

Comment

• mikisxy
          CBC Senator
          • 25.09.2008
          • 238
          • beograd

na tvom autu termostat otvara na 82C tako da kada vozis na otvorenom rashladis motor do te temperature,u grdskoj voznj temperatura se vrti oko 93-94C a covek ti naveo vrednosti na cajgeru pa povezi to sa ovim.znaci sve ti OK

Comment

• DovlaK
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2008
            • 560
            • Beograd

Originally posted by mikisxy
            na tvom autu termostat otvara na 82C tako da kada vozis na otvorenom rashladis motor do te temperature,u grdskoj voznj temperatura se vrti oko 93-94C a covek ti naveo vrednosti na cajgeru pa povezi to sa ovim.znaci sve ti OK
            Hvala za pomoć... tačno tako... najmanje što padne je malko iznad tačke pre sredine, a nejviše ode na malko iznad sredine...
            Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
            X