Imam jedno pitanje u vezi auta.Poslije voznje od 15-tak minuta,kad se zaustavljam pali mi se lampica od ulja.Pri kretanju ona se odmah ugasi.Nema nikakvih cudnih zvukova motora ni trzaja.Mijenjala sam ulje,filter.Bila sam kod automehanicara on je zamijenio oil svich.Opet isto.Odvezla sam auto kod drugog on kaze da je oil pumpa.Na cesti se ponekad pojavi pokoja kapljica ulja.Stalno provjeravam ulje u motoru i sve je dobro. :x
lampica za ulje
Collapse
X
-
Originally posted by ChilaMoze svasta da se desi,ali ne veujem da je motor pri kraju ipak je to chrysler iz 2002 godine i ima predjenih,koliko mu to dodje u km,oko 120.000 hiljada
kod mene A420 imao predjenih 150000 milja i dalje bio kao nov,
mada sve zavisi kako je taj sebring bio odrzavan3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
To smo auto kupili prije 6 mjeseci,kad smo pitali vlasnika koji je bio prije nas,on je rekao da nije imao nikakvih problema.Mada sumnjam ali sada je gotovo.Nego majstor mi trazi za popravku 900$ sa njegovim materijalom,inace provjerila sam u prodavnici pumpa je 242$, da li popravka poskupa. Provjericu jos kod treceg majstora da vidim sta ce on da kaze.
Comment
-
-
Pre zamene pumpe bih obavezno trazi da ti izmeri pritisak ulja, ako na instrument tabli nemas pokazivac za to. To se radi najobicnijim manometrom samo treba imati prikljucak koji odgovara tvom autu.Pritisak se meri odmah posle voznje dok je auto zagrejan.
Ako je pritisak ulja los a presli ste dosta milja od pojave problema treba izmeriti i kompresiju cilindara motora da se vidi da nije doslo do ostecenja motora zbog loseg podmazivanja.
Ovo je problem koji moze biti uzrokovan mnogim stvarima a pumpa je mozda i zadnje sto strada.
Deo koji ste zamenili treba da se zove oil sensor a ne switch?Live together, die alone.
Comment
-
-
Re: lampica za ulje
Ma ne bre covek, samo me je zbunio ovaj detal iz prvog postaOriginally posted by malibu3Bila sam kod automehanicara on je zamijenio oil svich.Live together, die alone.
Comment
-
-
Nije ni oil sensor vec oil presure sensor.
Kompresiju nema sta da meri jer nema razloga da smanji zbog loseg pritiska ulja, prvenstveno stradaju lezajevi i neki drugi sklopovi alo merenje kompresije nece nista reci.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment