Renault Megane 1.5 dci se trese na leru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: Renault Megane 1.5 dci se trese na leru

Tomo, ti baš znaš da olakšaš čoveku,evo, ja sam čitao na internetu da 1,5 dci nemaju taj problem posle 2003., Reno,tj Delphi je popravio cementaciju rolera.
    Ili, možda na internetu ne piše baš uvek istina ??!
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• dieselman
      CBC Senator XXL
      • 14.11.2005
      • 833
      • tt

..nemam pojma,ovi sto valjaju ne dolaze kod mene

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Opiljci su siguran znak habanja,a sta je krenulo da se haba ...? U svakom slicaju ne mirise na dobro!
        Samo vas gledam ...

Comment

• ddacha
          CBC Početnik
          • 21.12.2008
          • 8

Sada je jasno je da ništa nije jasno
          U svakom slučaju auto sada radi odlično. Neko habanje postoji, a u kojoj je fazi verovatno niko ne može da zna. Ako sve izdrži jedno 6 meseci (do finansijskog oporavka), pumpa će biti zamenjena i to će biti rešeno. Samo da se ne zakomplikuje sa diznama u međuvremenu... Pozdrav

Comment

• Chila
            CBC Senator XXL
            • 18.07.2008
            • 401
            • Kos. Mitrovica

Teraj dok ide kad vec nisi u mogucnosti da sad nesto radis! Kad budes mogao proveri jel jos ima tih opiljaka, ko zna ...?
            Samo vas gledam ...

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Mozes samo da definises koliko je bio "nemiran na leru"?
              Ja imam takvu situaciju sa Megane-om, povremeno je nemiran na leru ali sam primetio da se to desava kada ga bas dugo vozim po gradu.
              Cim se provoza 100-tinak km na otvorenom i sto bi se reklo "izduva" problem nestaje.
              Juce sam primetio interesantnu stvar - u Nisu nije ni mrdnuo dok cim stam stigao u BG osetio sam blage vibracije - izgleda da mu klima ne odgovara .

Usput, da ne otvaram drugu temu. Primetio sam da kvacilo postaje malo tvrdje posle duze voznje. Da li se jos nekome desava?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ognjen79
                CBC Početnik
                • 14.11.2008
                • 2
                • Beograd

I meni se isto desava sa meganom 1.5 Dci 2003 god, naime kad radi na leru na blizu 1000 obrtaja (jos nezagrejan motor) nema nikakvih vibracija, a kad se zagreje obrtaji padnu na oko 850-900 obrtaja i onda se nekad osecaju vibracije, a nekada ne.
                Ja sam nesto utripovao da se vibracije pojave kad ukljuci ventilator hladnjaka.
                Tako je od kad sam ga kupio , presao sam 10000km, i nesto i ne obracam paznju na to.
                Koliko su ti uzeli za zamenu tog nosaca motora???

Comment

• dani9339
                  CBC Početnik
                  • 17.10.2020
                  • 1
                  • Toponica
                  • Renault Megane 1.5 d

trese hladan na leru renault megane 1.5 dci

postovani imam problem u pitanju je megane 1,5dci 2003 god trese kada je hlada na leru, kao da nije dobar ler gas a kada se ukljuci klima da radi motor se smiri i stabilizuje. postaje nepodnosljivo kako je hladnije vreme ujutru kad sednete ili kad stanete na semafor trese se cela kabina. dizne ne bi trebalo da su jer su radjene i dizne i pumpa sve...

Comment

Working...
                  X