Golf 3 - Servo pumpa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxa
    CBC Početnik
    • 31.01.2009
    • 2

Golf 3 - Servo pumpa

Pozdrav svima,

imam Golfa 3 '97 godište, benzinac 1.4. Već neko vreme u toku rada motora javljao mi se čudan zvuk koji se vremenom pojačao. Na pregledu kod majstora utvrdili smo da se čuje servo pumpa. Kad smo skinuli kaiševe videli smo da je skoro zablokirana tj. jako se teško rotira. Tek posle toga sam skontao da moj auto stvarno ime malo teži volan, ništa drastično, ali se primeti razlika u odnosu na drugi Golf koji sam probao.
    Trebalo bi da zamenim pumpu i zato Vam se obraćam. Nova košta oko 450 EU mada bi je mogao dobiti za 29000RSD + stara pumpa koja je originalna. Koja je cena polovnih pumpi? Da li se može uraditi reparacija i koliko bi to koštalo? Pošto se na staru pumpu dobija popust od preko 150EU da li se i ta neispravna pumpa možda može prodati i koja bi bila njena cena? Svaki savet je dobrodošao!!!

Unapred hvala!!!
    Maxa
  • majstorbob80
    CBC Veteran
    • 13.05.2008
    • 184
    • beograd
    • 735E32, 525E39 Mlook

Re: Golf 3 - Servo pumpa

Pokusaj da ovde nadjes polovnu pumpu 063-231-792 lik se zove Zika, drzi otpad i dosta je pristupacan, a tvoju pumpu skini, rasturi i vidi sta zeza. Naj verovatnije su lezajevi, koje ces vec naci a i semeringe.
    Pozz!
    Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

• Maxa
      CBC Početnik
      • 31.01.2009
      • 2

Re: Golf 3 - Servo pumpa

Hvala Bobe,
      zvao sam Ziku i kod njega je 60 evra.

Comment

Working...