Dakle, imam passat B3 1993 godište, 1.8 litara, polu ajnšpric 55kw AAM kod motora. Motor se guši i nema snage na višim obrtajima, npr. kad idem uzbrdo, ili kad treba preteći, kad je opterećen itd. ne može preko nekih 60-70 trećom brzinom. I u leru kad dodajem gas do neke granice dobro ide i onda se odjednom zaguši. Pogotovo kad se naglo doda gas. Onda i prije. Takođe troši enormno mnogo čak i preko 20 litara po gradu na zimi. Karburator čišćen, zamjenjeni filteri, kablovi za svjećice, svjećice, razvodna ruka, štelovano paljenje...
Motor ima katalizator, ali je izvađen, čak sam i auspuh skidao jer mi se činilo čak i da je začepljen, ili da nema dovoljno dotoka vazduha, sve mi se tako čini. Sad ne znam baš oko lambda sonde nisam petljao, isključio sam kabal sa nje, međutim ništa se nije mijenjalo.
Ajd ako neko ima ideja, nek pomaže.
Motor ima katalizator, ali je izvađen, čak sam i auspuh skidao jer mi se činilo čak i da je začepljen, ili da nema dovoljno dotoka vazduha, sve mi se tako čini. Sad ne znam baš oko lambda sonde nisam petljao, isključio sam kabal sa nje, međutim ništa se nije mijenjalo.
Ajd ako neko ima ideja, nek pomaže.
Comment