Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
'Upalio je motor i odmah stao' - znači da se motoru nešto desilo i da se ugasio sam ili da je po tvom naređenju on ugasio auto tamo i ostavio ga iako je sve radilo ok?
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
'Upalio je motor i odmah stao' - znači da se motoru nešto desilo i da se ugasio sam ili da je po tvom naređenju on ugasio auto tamo i ostavio ga iako je sve radilo ok?
Presao je 5m i ukapirao pa je mene zvao a ja sam mu rekao da parkira dok ne vidim da li treba da se isprazni rezervoar ili moze da se dopuni jedno 50l pa da nema posledica.
Postavio sam pitanje na nekoliko auto foruma jer nigde nisam pronasao odgovarajucu temu od ranije. Od ponoci do jutra je bilo 4 smislena saveta ili iskustava.
Tri cetvrtine odgovora je da dopunim i teram a jedan kaze da treba ispirati rezervoar, cevi filter...
Samo vozi i uživaj, ništa se nije i neće se dogoditi zbog tih par litara olovnog. Šta bi da si negde u nedodjiji i imaš samo olovni?
Ostavio auto? Ne, naravno... Hoću da kažem da treba čuvati ono što se novcem NE može kupiti...automobili mi jesu posao
(i volim ih), no, sve je to - gvoždje i plastika.
Comment