Skoda fabia - rucica za otvaranje prednje haube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veteran
    CBC Član
    • 16.02.2009
    • 28
    • beograd

Skoda fabia - rucica za otvaranje prednje haube

Pozdrav svima

Da li slucajno neko zna kako se skida rucica za otvaranje prednje haube a nalazi se na stubu pored vozaceve leve noge? Izgleda kao da je plasticna ali nema nikakvog srafa. Da nije nesto kao sto je bilo na vratima Z101 u vidu "omega" osiguraca? Sve ovo je u stvari potrebno da bi covek mogao da skloni plasticnu oblogu i izvadi sa unutrasnje strane granicnik otvaranja vozackih vrata koji ne vrsi svoju funkciju.
    Unapred hvala.

P.S. Ako sam nesto pogresio na zamerite, od skora sam clan.
  • Petronija
    CBC Član
    • 23.07.2008
    • 16
    • Zemun

Re: Skoda fabia - rucica za otvaranje prednje haube

Nemoj me drzati za rec ali mislim da postoji zabica koja se ladno izbaci iz lezista srafcigerom a nalazi se na delu gde rucica nailazi na osovinu, trebalo bi da ima mali prorez pa zagledaj
    http://datingsidorsingel.com/

Comment

• veteran
      CBC Član
      • 16.02.2009
      • 28
      • beograd

Re: Skoda fabia - rucica za otvaranje prednje haube

Ovako izgleda slika iz nekog kataloga ali se ne vidi dobro kako se tacno skida. Napolju je prilicno hladno pa ne bih da slomim rucicu ili neku plastiku pokusavajuci da je skinem na silu. Ocekivao sam neki "omega" osigurac, ali ovde izgleda nije takav sistem...gledao sam i na kolima i nemogu da vidim nikakav "omega" osigurac. Nemam ideju kako da skinem rucicu, a da ne slomim nista. Mora da ima neki nacin...? Prilazem sliku, pa ce se neko mozda setiti na koji se tacno nacim to slkida... Pozdrav...

Comment

Working...
      X