E ovako na zadnjoj sofersajbni kad upalim grejac ne rade mi 4 one linije koje greju, dok ostale rade. Jel moze to nekako da se popravi i kako? Ne moram valjda zbog toga da menjam zadnju soferku? Inace u pitanju je fiat stilo
grejac zadnje sofersajbne
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: grejac zadnje sofersajbne
U pravu si! I ja to zovem zadnje staklo ali posto vidim da dosta ljudi kaze sofersajbna onda sam napisao sofersajbna da ne bi bilo zabune. Znao sam da ce se tako sigurno znati na sta mislim. A u stvari i da je bocno staklo u pitanju isti djavo, grejac ko grejac!
Comment
-
-
Ja sam bas nedavno popravio nekoliko linija koje su u prekidu, veruj mi moras bas ali BAS dobro da se zagledas da bi naso prekid koji je stvarno jako mali , ali dovoljan da prekine strujno kolo! Kako sam rijesio-kupio sam bison kit za reparaciju elektro kontakata, u pitanju je mala bocica u kojoj se nalazi srebrnasta tecnost. Set se zobe bison electro i mozes ga naci u bolje snabdevenim prodavnicama auto opreme, ili nekoj prodavnici koja ima bison prodajni program! Mislim da je oko 15e bila cijena, ovdje u KO. Pozdrav!ex Alfa 145 boxer
Comment
-
-
http://cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=129 ... da+grejaca
Svu komunikaciju nastavite na ovom linku. Ova tema će biti zaključena.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment