Znaci kad je hladna, topla voda iz motora stize do hladnjaka, i posle minut se iz hladnjaka vraca u kola, znaci cirkulise (nisam siguran da li sam dobro objasnio) zanima me da li je termostat otisao ili nesto drugo, problem je sto joj treba dosta vremena ujutru da se zagreje i ne drzi posle temperature zakucanu na 90c kao pre.
Omega 2.0 16v termostat
Collapse
X
-
Re: Omega 2.0 16v termostat
A možda se i tvoj FAP filter samo istrese ili ispere pod mlazom vode, prodžaraj malo po forumima, da te ne nateraju da kupiš nov bez veze."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Da ne bih lipo reklame javi mi se na pp pa cu ti dati sve informacije kako da sam to promenis za 800 din a ove prepametne samo ignorisi! Ja znam ono sto je do mehanike i ono sto sam radio sam svojim rukama rado cu ti pokazati a ono sto je do elektonike to ce ti pokazati ovi PREPAMETNI STO SVE ZNAJU!
Comment
-
-
QTH600K Termostat ulozak i alat za zamenu istog dobijes u kutiji ko nije to video svaki komentar u vezi sa termostatima opel motora uzdrzite se svakog komentara ne sramotite se ako ste nestrucni za banalne stvari, radite dijagnostiku to sigurno znate!
Comment
-
-
nije valjda da dobijes kljuc 13 ili gedoru
edit:
http://www.teilesuche24.de/parts_images ... ew=QTH600F
ja ovde ne vidim alat..
Comment
-
-
Originally posted by sdavidQTH600K Termostat ulozak i alat za zamenu istog dobijes u kutiji ko nije to video svaki komentar u vezi sa termostatima opel motora uzdrzite se svakog komentara ne sramotite se ako ste nestrucni za banalne stvari, radite dijagnostiku to sigurno znate!
Sdavide, neš ti ovde dugo trajati ako ovako nastaviš....Pošto vidim da voliš otvoren razgovor, da ti kažem onda da ovde najlepše obožavamo pametnjakoviće koji dodju posle par godina rada i odmah reklama i najpametniji su i niko ništa ne zna samo oni i to svima kažu u brk pošteno....
Drugi su se uzdržali komentara na tvoje bezobrazne postove pa ti toplo preporučujem da se ti uzdržiš nadalje.
Comment
-
-
Originally posted by sdavidTermostat je manje od 800din i mozes ga zameniti sam ako imas malo alata i 20 min dobre volje. Da mi je takav problem..............
A taj mentalitet... voziti auto od 15 000 eura... a maštati o delovima za njega po 800 dinara, ... još kad bi moglo da se sipa D2, a da ne zapuši FAP filter ..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Kao sto ste videli na postavljenom linku uz termostat odnosno ulozak termostata dobija se ona nazovimo cevka za koju se vi sad pitate cemu sluzi. E upravo je to taj alat o kome sam pisao a ne dva srafcigera i kutija gedora, sa tom kartonskom cevkom se ulozak vadi iz starog kucista termostata i postalja novi i zato to kosta 800 a ne 3000 din .
Comment
-
Comment