Opel Corsa izgubljen kljuc molim vas pomozite

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milica7
    CBC Početnik
    • 01.04.2009
    • 3
    • beograd

Opel Corsa izgubljen kljuc molim vas pomozite

Postovani,
    Molim vas da mi pomognete...imam opel corsu 2004 dizel (al mislim da to nije bitno) izgubila sam kljuc a imam samo jos jedan koji nije kodiran. Na tom kljucu imam neku plocicu sa nekim brojevima slovo i 4 broja. Da li ima sanse da se nekako taj kljuc kodira. Pomagajteeee ostala mi kola u gradu, zakljucana
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Opel Corsa izgubljen kljuc molim vas pomozite

Moras se javiti servisu,moze da se sredi.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Čiča
      CBC Senator XXL
      • 14.12.2005
      • 1621
      • Beograd, Vidikovac

ako si vlasnik vozila i imas 2 originalna kljuca, onda sam siguran da su oba kodirana i da sa oba mozes da otvoris/uplais auto. Ako ti je taj rezervni "nekodiran" onda te je neko zahebao

U svakom slucaju ako je ta plocica koju imas na tom drugom klucu od toga auta onda je to super, jer sa tom plocicom odes u ovlasceni servis, kazes im podatke sa plocice i oni naruce novi kluc. traje ali ces imati novi kljuc. naravno da moras imati dokaz da si ti vlasnik auta, ne verujem da priznaju ovlasenje (barem ne bi smeli) ili da se pojavi osoba na koju se vozilo vodi.

Znam da su u jednom ovlascenom Opel servisu blizu Pancevackog mosta vratili coveka koji je kupio auto i kako kaze raskodovao mu se kljuc, a vlasnika pravog ne moze da nadje. Covek je vracen i novi ljuc mu nije napravljen.

srecno
      Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
      "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• milica7
        CBC Početnik
        • 01.04.2009
        • 3
        • beograd

Hvala puno videcu sa servisom onaj Ristic iz Zemuna mi za kodiranje mog kljuca trazi 100 evra, auuu, malo mi je mnogo al ajde

Comment

• bullet
          CBC Veteran
          • 26.05.2008
          • 115
          • Beograd

Izgubio sam ključ sa daljinskim od Astre pre par meseci. Novi ključ u Autoprometu je nekih 90 EUR, kodiranje 20 EUR. Jel imas car pass? Ako nemaš mislim da je oko 20 EUR dobijenje istog na osnovu broja šasije.

Comment

• Delija
            CBC Senator XXL
            • 29.08.2005
            • 310
            • NS
            • plavi auto

Uvek preostaje varijanta da se skine imobilajzer, odlemi se chip, procitaju se podaci sa njega i kodira kljuc...
            Operacija kod coveka koji zna znanje traje 10-ak minuta...
            Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• Antoaster
              CBC Senator XXL
              • 07.12.2007
              • 343
              • Beograd, Voždovac

@milica7
              Sto ne konsultujes Zverka sa foruma, covek se bavi tim profesionalno i ima obicaj da da popust clanovima foruma, ako sam dobro zapamtio.

Aiiiii jel sam ja nesto prespavao, gde se zaturio lock and key center?

Comment

• milica7
                CBC Početnik
                • 01.04.2009
                • 3
                • beograd

jos jednom hvala, taj Zverko je ubedljivo najskuplji...ovo je bre biznis, 5 minuta posla 150 evra, a ja se bavim naukom...

Comment

• bmiillan
                  CBC Senator XXL
                  • 18.04.2005
                  • 393
                  • beograd
                  • clk 200k

paja ristic (po mom iskustvu) najkorektniji sto se tice svih vrsta kljuceva.

a to sto je to biznis za 5 minuta 150 e jeste lepo ali vidi koliko kosta oprema (o znanju necu da govorim)
                  nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

Working...
                  X