Molim da mi preporucite postenog majstora koji po Vasem iskustvu zna sta radi. Planiram da registrujem krs,pa kad vec pucam pare,da ga sredim pre tehnickog pa da ga vozim ko covek.
Hvala
Nije mi problem deo grada.Na Vidikovcu sam ali kontam da mi je bolje da odvezem auto i u Surcin(primera radi) ako vec postoje ljudi koji kvalitetno i posteno rade,nego da ga odvezem komsiji pa da me oguli i jos ne napravi nista...
Auto je u voznom stanju,ali ne mogu da se oslonim na njega.Zimus sam imao cirkus sa paljenjem,a sad je koliko-toliko ok .Svecice i kablove cu sam da zamenim,a trebao bi da prekontrolisem trap-ko zna sta tu treba,zamenim dihtung glave,dihtung dekla,neke semeringe,proverim to prokleto paljenje,jer na benzinu(posto imam i plin) radi srednje zalosno i trosi ko Kraz.Ako budem mogao da se skrpim sa buzdetom,da zamenim kaiseve,manzetne... To je ono sto znam da treba,ali kad bi ga oterao na kanal verovatno bi bilo jos,zato mi treba korektan majstor jer mi svaki dinar znaci - jbg, ko i svima danas.
O limariji necu ni da razmisljam
evo ti jedan solidan majstor, u Zarkovu je tako da ti i nije daleko, sto se cena tice ja ga stalno kritikujem da radi na sopstvenu stetu, suvise jeftino. Zoran - 064/270-3180
Comment