UZ kadica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ciklon
    CBC Senator XXL
    • 11.08.2008
    • 362
    • Beograd

UZ kadica

Molim vas za savet u vezi univerzalnih, da ne kažem amaterskih, UZ kadica čija je cena u visini 2 – 3 čišćenja seta dizni .
    Ono što me intersuje je koliko su one efikasne u čišćenju dizni, kakva je mogućnost čišćenja dizne iznutra pošto je dizna tj., igličasti ventil zatvoren tako da predpostavljam da bih dobio samo spoljno čišćenje dizni.
    Evo o čemu je reč -

Na kraju krajeva, moram proveriti kakva je mogućnost fizikalnog aprata za subakvalni UZ, tj., da li je isti intenzitet ( W/cm2), brzina prostiranja ( tj., frekvencija i talasna dužina) kao kod ovih UZ kadica.Na poslu mi je dostupan UZ na fizikalnoj terapiji pa da ga iskoristim za rehabilitaciju dizni.
    Primera radi u terapijske svrhe se koristi UZ frekvencije od 800KHz do 3MHz....
    ponika marke ROG :-)
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: UZ kadica

......ovo uopšte nisu amaterske........treba da vidiš one PRC koje koštaju 30-50 ojra i koje se (bukvalno) raspadnu posle 2-3 čišćenja......milion posto efikasne u čišćenju brizgača pogotovo ako i sami brizgači pulsiraju(rade) tokom čišćenja.......naravno da ima uticaja i to koja ti se tečnost nalazi u kadici....pozzzz!

Comment

• ciklon
      CBC Senator XXL
      • 11.08.2008
      • 362
      • Beograd

Re: UZ kadica

Dakle ovo je skroz korektna stvar.Hvala na savetu, to mi i treba da neko stručan da svoje mišljenje.
      Jedino ne znam kako da u kućnoj radinosti izvedem otvaranje - zatvaranje dizni za vreme tretmana u UZ kadici.
      ponika marke ROG :-)

Comment

Working...
      X