Problem sa vadjenjem benzinske pumpe.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problem sa vadjenjem benzinske pumpe.

Crkla mi je benzinska pumpa na Audiu 80 91 god.
    I pokusavao i pokusavao da je izvadim i ne mogu. Ima nekih silnih plastika, vukao sam i za to i za pumpu al ne ide. Ne bih hteo da nesto polomim posto je valjda tu i merac. Dal bi neko znao kako se skida
    Hvala unapred
  • don
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 483
    • Beograd

Srki verovatno si uzeo novu pumpu, ako jesi pogledaj na njoj da li ima neki zub ili neki zez koji mozda koci skidanje, ako ima lako ces onda znati kako da skines. Nisi rekao da li je carb ili inj.
    Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
    Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
    Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

Nisam uzeo novu. Ovu bih da skinem da je remontujem posto sam cuo da to moze da se uradi i lepo radi. I danas sam se zezao i nisam uspeo, nista mi nije jasno. Auto je indzeksn a pumpa je ona potapajuca u rezervoaru.
      Ljudi kako

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

zaboravi na remontovanje, ne moze (da potraje), bacena para jer se pumpa mehanicki potrosila a to niko ovde niti ima alata niti ima cime (delovi) da zaista remontuje.

na nekim autima mora da se vadi komplet napolje rezervoar, ne znam da li je tako na Audiju ili ima servisni otvor u podu vozila bas za tu namenu.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Ha,ha necu da ti kazem. Cimanje kazes a?
          Kako sad da ti kazem kad ne mogu da zaboravim koliko sam se ja mucio...mada i ti si pa zasluzujes savet
          Salim se. Slusaj koliko sesecam, poodkacinji sve to sto i sam vidis i mozes. E onda onaj najveci prsten plasticni slabo se vidi debljine je jedno 1 cm se skida, imas 3 sljeba treba ti neki mali srafciger. Onda kad njega skines vadis onu celu skalameriju napolje samo pripazi da ne poispadaju 6 ili 9 gumica-vodjica ne secam se vise. I onda ces vec videti , pumpa se izvlaci na dole i ima stomak de skljocne.
          Mozes je remontovati slobodno al obrati mi se za kontakt tel. i adresu, verovatno ga znas i planirao si njega, onog u jerkovicu. Dobro radi ima sve originalne rezervne delove i pouzdan je. Dosta sam ih remontovao kod njega kao i bas tu i sve rade i dan danas odlicno. Remont ti je 50 EU.
          PS: Ako vozis na gas obavezno isprazni apsolutno skroz rezervoar i sipaj novu corbu, potrosi je da se lepo sapere rezervoar i sipaj opet novu pa teraj na gas
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Hvala mnogo sutra skidam.

Da vozim na plin. Dal to sto pricas da sipam novo gorivo ima veze sa tim i dal mi je zbog toga stradala benzinska pumpa

Comment

Hvala M. Uspeo sam da skinem i odnesem da se remontuje. Nisam morao ni da cekam. On vec ima gotove pumpe i samo sam zamenio i dao mi remontovanu. Stavio sam i mislim da dobro radi.

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Lepo. Samo nema tu sta da mislis. Ona uglavnom ili radi ili ne radi
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                X