Opel omega 2.0 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Opel omega 2.0 16v

Znaci imam problema, sto auto po nekad nece da upali, inace benzinac ima sekvencijalni plin, znaci parkiram se i posle 10-tak minuta nece da upali sanse nema, kolega me odslepao do majstora ovaj okrene kljuc i ona laganu upali, posto me je majstor poslao kuci laganao, danas mi se opet isto desilo, samo sto me drug slepao upalila je tako i sve ok, kad sam je ugasio nije htela da pali, zanima me da li je moguce da je to zbog filtera za gorivo jer se ne secam da sam ga menjao, ako neko ima autodatu da mi sibne sliku gde se nalazi?
  • toske
    CBC Član
    • 17.02.2007
    • 12
    • Beograd

Re: Opel omega 2.0 16v

Nisi napisao da li ti se to desava kad ga palis na benzin ili na plin...Pretpostavicu da ti se to desava bez obzira da li je plin ili benzin....Posto si rekao:
    Originally posted by nikola_VUK
    inace benzinac ima sekvencijalni plin, znaci parkiram se i posle 10-tak minuta nece da upali sanse nema
    mislim da je problem u komutatoru (regulatoru struje),njegovi prvi simptomi su ti da nece da pali kada je motor vruc neko vreme,pa vremenom pravi sve vece probleme.

Comment

• Stratos
      CBC Senator XXL
      • 10.09.2008
      • 2594
      • Novi Sad

Ovaj model nema komutator.

Comment

• nikola_VUK
        CBC Senator XXL
        • 20.09.2005
        • 317
        • Podgorica - Novi Sad
        • Mercedes vaneo 1.7

Znaci ipak mogu da upalim na plin, dok na benzin nema sanse da mogu da vozim, zakazao sam sutra zamenu filtera, pa cemo videti dalje.

Comment

Working...
        X