pomoc vise ne znam sta da radim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pomoc vise ne znam sta da radim

ljudi pomagajte ne mogu da nadjem kvar u pitanju je nissan cherry platinas desava se sledece auto trokira kada krene da prima turazu ponasa se kao da mu jedna svecica ne pali promenjeno je sve platine kapa ruka svecice kablovi bobina i dalje se desava samo sto je na gasu mnogo intezivnije nego na benzinu promenjen je cak i i gasni filter i filter vazduha najveci je problem se javlja kada auto treba da povuce npr u preticanju kada se doda pun gas ili kada se oduzme gas pa ponovo treba da povrati obrtaja onda pocinje da cima donekle i onda krene da radi normalno platine su postavljene na fabrickih 0,5 a svecice su na 0.8 smanjene su za 0.1 od fabricki propisanih 0.9 po preporicu iz gas-servisa ako neko ima ideju sta bi moglo biti bio bih veoma zahvalan prihvatam sve sugestije HVALA UNAPRED ZA TRUD
  • roske
    CBC Senator
    • 08.03.2007
    • 272
    • Lazarevac
    • Alfa Romeo 145 boxer

Re: pomoc vise ne znam sta da radim

proveri bregove sto potiskuju platinu

Comment

• Igor_sd
      CBC Veteran
      • 23.12.2007
      • 146
      • Smederevo
      • 607 2.2 B tiptronic

Re: pomoc vise ne znam sta da radim

ako se to desava kad "nagazis po gasu", kad je bogatija smesa, ima sve sanse da bobina ipak ne valja. (ili kondenzator) Ima varnice, ali joj je mala energija da bi upalila smesu.
      Skini svecic pa vidi da li su sve iste ili je samo jedna cadjava. Ako su sve, bobina, platine, kondenzator, kapa, ako je samo jedna onda svecice, kablovi i eventualno opet kapa.

Comment

Working...
      X