Lupanje i podrhtavanje papucice kocnice prilikom kocenja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Azrael
    CBC Senator
    • 29.06.2006
    • 278
    • Kragujevac

Lupanje i podrhtavanje papucice kocnice prilikom kocenja

Kao sto i tema kaze, imam problem prilikom kocenja koji se ispoljava u lupanju iz prednjeg kraja auta, i u isto vreme papucica kocnice mi podrhtava kada pocne da se koci. Na volanu se ne osecaju nikakve vibracije ili promene, i auto koci, ali nervira to lupanje i podrhtavanje papucice.
    Posto moj mehanicar danas ne radi, a meni hitno treba auto, da li neko zna o cemu se radi, tj sta je u pitanju? Inace u pitanju je Jugo 55 1990. godiste.
  • rasat
    CBC Član
    • 10.04.2009
    • 28
    • lipolist

Re: Lupanje i podrhtavanje papucice kocnice prilikom kocenja

Iskrivljeni diskovi

Comment

• nikola_gti16v
      CBC Član
      • 14.01.2008
      • 35
      • Beograd

Kao sto rece rasat, krivi diskovi.... Nista opasno, mozes da vozis danas i sutra, s' obzirom da je vikend i da majstori ne rade a tebi treba auto, ali gledaj da to sto pre uradis, zbog svega ostalog (npr. lagera)

Comment

• Azrael
        CBC Senator
        • 29.06.2006
        • 278
        • Kragujevac

Nije mi jasno kako su mogli da se iskrive, jer je juce sve bilo ok, nisam ima nikakvih problema, a danas kada sam krenuo je poceo da zeza....
        U svakom slucaju hvala na odgovorima, samo da prodje vikend i auto ide kod majstora.

P.S. Izvinjavam se moderatorima zbog naslova teme, pa bih molio ako bi mogli da je preimenuju?

Comment

• Keketarac
          CBC Senator XXL
          • 01.09.2007
          • 588
          • Novi Sad
          • Seat Ibiza 1.2 TSI

Kako iskriviti diskove? Npr:
          1. dobro ih zagrejes, pa onda prodjes kroz dugacku i duboku baru, hladna voda na vrelom metalu......
          2. Kazu i da kad stojis na semaforu duze u mestu, drzis cvrsto stisnutu kocnicu, a diskovi su zagrejani.....moze da se iskrive......
          3. ......dopunite sami.....

ovo sam cuo, nisam isprobao

Comment

Working...
          X